Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie do końca - to ruski pies do nich przyszedł a nie oni do niego....
Do nas też przyszli Ukraińcy i zapukali do drzwi i wiesz co? nawet im nie wstyd tylko chcą więcej.
Dopóki Putin nie zgw🤬ci Trumpowi córki, nic się nie zmieni.
Ta cała sytuacja z rozmowami pokojowymi między Trumpem i Putinem tylko pokazuje w jak czarnej dupie jest nie tylko Ukraina ale cała europa.
Europejczycy są słabi, wojna toczy się w europie a europejczycy nie mają nic do gadania. Europa jest obecnie rozbrojona, przesiąknięta jakimiś ideologiami i słabym mentalnie społeczenstwem które jest całe zesrane na myśl o wojnie. W sumie słusznie bo jak może nie być zesrane jak nie ma żadnych szkoleń itd a w wielu krajach brakuje nawet schronów dla ludności cywilnej. Sytuacja jest dramatyczna w Polsce, każdy ekspert to potwierdzi. A po drugiej stronie, na wschodzie europy są ludzie o zupełnie innej mentalności którzy w sporym procencie wojnę mają we krwi.
Do nas też przyszli Ukraińcy i zapukali do drzwi i wiesz co? nawet im nie wstyd tylko chcą więcej.
Z tą różnicą, że nie zachowują się u nas tak jak ta moskiewska dzicz u nich.
Chcą więcej? To nie dawaj.
W moim mieście jak kilku za dużo sobie pozwalało to szybko zostali spacyfikowani i jest spokój - Ci którzy tu mieszkają co najwyżej po pijaku trochę pośpiewają a rano zasuwają do roboty. Nie ma w każdym razie z nimi większych problemów niż z rodzimą patologią.
[ Dodano 2025-04-01, 19:34 ]
Ukraińcy robią to samo? Jak narazie to widziałem dziesiątki filmików jak robią to rosjanie. O ukraincach tylko jeden jak przestrzeluja kolana ale to były pierwsze dni wojny. Później już nic. Więc wara od Ukraińców.
Mialem jednego w pracy, który opowiadał co robili złapanym ruskim. Zdziwiony byl, że dowódcy się ich zaczęli czepiać - kiedyś można tak było robić a potem zakazali. W sumie nie ma się co im dziwić skoro wiedzieli co ruski robili ich rodzinom.
W tej wojnie piękne jest to że i jedni i drudzy gruzują się wzajemnie i świat staje się piękniejszy i bezpieczniejszy
Aż tak odważny nie jestem by się potem dowiedzieć że mam Adidasa od lekarza.... Czy tam inną kiłę
Pozmieniać te czerwona taśmy i można puszczać drugiej stronie. Jeden pies.
To nie Ukraina napadła na Rosję, więc nie jeden pies.
A gdzie przybijanie dzieci gwoździami do drzewa ?
Grze wbijanie gwoździa w czaszkę? Gdzie przepiłowanie na pół?
Ta cała sytuacja z rozmowami pokojowymi między Trumpem i Putinem tylko pokazuje w jak czarnej dupie jest nie tylko Ukraina ale cała europa.
Europejczycy są słabi, wojna toczy się w europie a europejczycy nie mają nic do gadania. Europa jest obecnie rozbrojona, przesiąknięta jakimiś ideologiami i słabym mentalnie społeczenstwem które jest całe zesrane na myśl o wojnie. W sumie słusznie bo jak może nie być zesrane jak nie ma żadnych szkoleń itd a w wielu krajach brakuje nawet schronów dla ludności cywilnej. Sytuacja jest dramatyczna w Polsce, każdy ekspert to potwierdzi. A po drugiej stronie, na wschodzie europy są ludzie o zupełnie innej mentalności którzy w sporym procencie wojnę mają we krwi.
Bo ten konflikt od początku był między USA a Rosją, wojna proxy. Jednocześnie c🤬j na groby europejskim "elitom", które pozwoliły Amerykanom na rozpętanie w Europie wojny. Nieliczni tylko sprzeciwiali się wstąpieniu Ukrainy do Nato - Niemcy, Francja, Węgry, Słowacja, Belgia, Słowenia, Hiszpania... potem pod naciskiem służb zaczęli mięknąć. Im bardziej ktoś był pod butem Amerykanów jak choćby Polska tym chętniej widział Ukrainę w Nato. Wybory, które będą przetaczać się teraz w Europie będą kluczowe dla pokoju w Europie.
1000 lat historii a niektórzy dalej myślą że cokolwiek się zmieniło. Poza tym jeden c🤬j czy to ruskie czy ukropskie czy jakiekolwiek inne. Cywilizacja kończy się na zachodnim brzegu Bugu
Chyba Odry? Odra rozdziela Europę na Zachodnią i Wschodnią.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie