Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:47
Spot ukraińskiej armii
Websterthe1 • 2025-04-01, 12:54
Materiał ma na celu ukazanie sensu walki i zniechęcić żołnierzy ukraińskich do składania broni.

00:00
00:50
Download
Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
widez2 2025-04-02, 0:59
Bestia_z_aquaparku napisał/a:

Pozmieniać te czerwona taśmy i można puszczać drugiej stronie. Jeden pies.

fracież Papiszek i cała masa tzw. 'zachodnich konserwatystów' próbuje przedstawiać wielkoruską inwazję na Ukrainę w podobnym świetle; racjonalne argumenty niespecjalnie działają w tej sytuacji. Życzę ci po prostu egzystencji w ruskim mirze. tobie i twojej rodzinie (a przynajmniej tej jej części, która się z tobą zgadza), bez żadnej alternatywy.
Zgłoś
Bestia_z_aquaparku 2025-04-02, 1:38 1
widez2 napisał/a:

fracież Papiszek i cała masa tzw. 'zachodnich konserwatystów' próbuje przedstawiać wielkoruską inwazję na Ukrainę w podobnym świetle; racjonalne argumenty niespecjalnie działają w tej sytuacji. Życzę ci po prostu egzystencji w ruskim mirze. tobie i twojej rodzinie (a przynajmniej tej jej części, która się z tobą zgadza), bez żadnej alternatywy.

Dawno nie widziałem tak kultularnego pstryczka w nos, bardzo miłe.
Zgłoś
ARTOLD 2025-04-02, 8:22 1
mun66 napisał/a:

Wszyscy plujący na Ukrainę - gdyby padli po 3 dniach jak było w planie, to te ruskie śmieci byłyby już w waszych domach w Polsce.

Hahahaha 🤣 te gadki były dobre 3 lata temu, dziś już wiadomo, że ukry to ukry jak w obwodzie wołyńskim
Zgłoś
NapalonaFrytka 2025-04-02, 8:42
Dosyc optymistycznie, tylko rozstrzelanie?
Zgłoś
anubis90 2025-04-02, 10:25 1
tomnbb napisał/a:

Nie do końca - to ruski pies do nich przyszedł a nie oni do niego....

I co z tego - i tak j🤬 banderowską Upadlinę.
Ruskich zresztą też...

[ Dodano: 2025-04-02, 10:27 ]
mun66 napisał/a:

Wszyscy plujący na Ukrainę - gdyby padli po 3 dniach jak było w planie, to te ruskie śmieci byłyby już w waszych domach w Polsce.

Kolejny kochaś banderowców - zamiast pisać tutaj, jedź na front i broń ich, kochasiu banderowców...

[ Dodano: 2025-04-02, 10:30 ]
Archibald_Cunningham napisał/a:

Ukraińcy robią to samo? Jak narazie to widziałem dziesiątki filmików jak robią to rosjanie. O ukraincach tylko jeden jak przestrzeluja kolana ale to były pierwsze dni wojny. Później już nic. Więc wara od Ukraińców.

Może szukałeś nie tam gdzie trzeba??
Nie pomyślałeś, że nasze media mogą usuwać takie nagrania, żeby nie popsuć wizerunku Upadliny??
Bo przecież media próbują wcisnąć nam kit, o tym, jaka ta Upadlina jest naj, a Rosją jest zła.
A Ukry tak samo mordują na froncie, jak Ruscy.

[ Dodano: 2025-04-02, 10:32 ]
Bandzior020 napisał/a:

A ja mimo wszystko wolę UKRow niż uj🤬ych ruskich... Tego bydła to nie lubię na równi z muslimami

I tak j🤬 Upadlinę.
Zgłoś
Archibald_Cunningham 2025-04-02, 12:57
anubis90 napisał/a:

Może szukałeś nie tam gdzie trzeba??
Nie pomyślałeś, że nasze media mogą usuwać takie nagrania, żeby nie popsuć wizerunku Upadliny??

Tu wstawiają kochasie rusków również filmy dyskretujące Ukraińców. I jak wspomniałem oprócz tego jednego filmiku, żadnego innego nie widziałem. Gdyby był zaraz kochasie rusków takowy by wstawili. Natomiast jak parszywe ruskie rozstrzeliwują Ukraińców jest multum. Podawanie się ruskim to jak gra w ruletke.
Zgłoś
A4boNla3hon3 2025-04-02, 13:33
pszkks napisał/a:

Do nas też przyszli Ukraińcy i zapukali do drzwi i wiesz co? nawet im nie wstyd tylko chcą więcej.

Ale ktoś im te drzwi otworzył?
Ktoś wpuścił ot tak dzikusów do cywilizowanego państwa.
Ktoś tym dzikusom za pieniądze podatników dał :
- schronienie,
- mieszkania
- darmową służbę zdrowia
- 500 +/800+
- emerytury
- darmowe szkoły i wyższe uczelnie

Ktoś wpuścił gówno i truciznę zwaną dla nie poznaki zbożem technicznym.
Potem wjechały zgniłe warzywa i owoce.
W międzyczasie wjechał kozacki "miód"

Ktoś dopuścił do polskiej służby zdrowia itp ukrów z kupionymi certyfikatami, prawo jazdami, dyplomami, uprawnieniami.

Ktoś do kraju wpuścił 2 mln ukrów w tym ruskich i ukraińskich agentów, gangsterów i gruzinów co się za ukrów podawali.

Ktoś do ukrainy za pieniędzy polskich podatników dostarczał paliwo.

O amunicję, broń czołgi, pojazdy, zaopatrzenie, prowiant, ubrani itp nie mam problemu.
Tylko nic z tego polska nie dostała. A za darmo dają tylko frajerzy bo za darmo nic nie ma.

Warto podziękować pisowcom że tak hojnie i obficie za pieniądze Polaków ciągnęli ukrom po same kule.
Zgłoś
Archibald_Cunningham 2025-04-02, 13:41
Czemu mówisz na Uraińców dzikusy? Chodzą z moim dzieckiem do przedszkola. Nie zauważyłem u nich "dzikustwa".

A co chcesz, żeby Polska dostała od kraju pogrążonego w wojnie?
Zgłoś
StaryElmo 2025-04-02, 16:54
"Materiał ma na celu ukazanie sensu walki i zniechęcić żołnierzy ukraińskich do składania broni."

Ani to poprawne gramatycznie, ani sensowne. Opie, jesteś upośledzony czy po prostu głupi?
Zgłoś
anubis90 2025-04-02, 18:04 1

Czemu mówisz na Uraińców dzikusy? Chodzą z moim dzieckiem do przedszkola. Nie zauważyłem u nich "dzikustwa".
A co chcesz, żeby Polska dostała od kraju pogrążonego w wojnie?

Znalazł się cholerny obrońca Upadlińców.
Ile hrywien ci płacą za te komentarze, banderowski agencie, co??
Zgłoś
Rangraf 2025-04-03, 2:28
Ruskie od zawsze c🤬je
Zgłoś
mun66 Wczoraj 5:59
anubis90 napisał/a:

Kolejny kochaś banderowców

widzę,, że śpieszy ci się do okopu głupku.

[ Dodano 2025-04-04, 06:00 ]
ARTOLD napisał/a:

Hahahaha 🤣 te gadki były dobre 3 lata temu, dziś już wiadomo, że ukry to ukry jak w obwodzie wołyńskim

co niby wiadomo durniu?
Zgłoś
anubis90 Wczoraj 11:08

Tu wstawiają kochasie rusków również filmy dyskretujące Ukraińców. I jak wspomniałem oprócz tego jednego filmiku, żadnego innego nie widziałem. Gdyby był zaraz kochasie rusków takowy by wstawili. Natomiast jak parszywe ruskie rozstrzeliwują Ukraińców jest multum. Podawanie się ruskim to jak gra w ruletke.

Jedź do Kijowa lizać rowa Zełenskiemu, a później na front, bronić swoich ukochanych Upadlińców, zamiast pisać o nich pochlebne i kłamliwe komentarze na sadisiticu, Cunningham.

[ Dodano 2025-04-04, 11:10 ]
mun66 napisał/a:

widzę,, że śpieszy ci się do okopu głupku.
co niby wiadomo durniu?

Hahah kolejny naiwny, co wierzy Tuskowej telewizji.
Gdyby Ruscy chcieli nas najechać, to zrobiliby to już dawno, choćby przez Królewiec.
Zamiast pisać tu bzdury, lepiej jedź na front, bronić swoich ukochanych banderowców.
Zgłoś
Archibald_Cunningham Wczoraj 16:30
anubis90 napisał/a:

Jedź do Kijowa lizać rowa Zełenskiemu, a później na front, bronić swoich ukochanych Upadlińców, zamiast pisać o nich pochlebne i kłamliwe komentarze na sadisiticu, Cunningham.

Co ja niby piszę kłamliwego? Coś Cię boli?
Zgłoś
anubis90 Wczoraj 18:25

Co ja niby piszę kłamliwego? Coś Cię boli?

Owszem, boli mnie, że bronisz te banderowskie ścierwa.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 12 miesięcy. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem