Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Owszem, boli mnie, że bronisz te banderowskie ścierwa.
Bronię Ukraińców. Nie wszyscy się tam utożsamiają z kultem bandery.
Bronię Ukraińców. Nie wszyscy się tam utożsamiają z kultem bandery.
Idiota.
Dobrze, że coraz więcej ludzi dostrzega, jacy Ukraińcy są niewdzięcznymi k🤬ami, i w dodatku są roszczeniowi.
I cieszę się, że Trump jest przeciwko temu ćpunowi Zełenskiemu.
Rzygać się chce, gdy się widzi, jak nasze media cały czas pochlebnie mówią o Zełenskiem, i jego upadłej armii.
Idiota.
Dobrze, że coraz więcej ludzi dostrzega, jacy Ukraińcy są niewdzięcznymi k🤬ami, i w dodatku są roszczeniowi.
I cieszę się, że Trump jest przeciwko temu ćpunowi Zełenskiemu.
Rzygać się chce, gdy się widzi, jak nasze media cały czas pochlebnie mówią o Zełenskiem, i jego upadłej armii.
Przestań człowieku obrażać wszystkich naokoło. Frustrat z ciebie. Coś ci w życiu nie wyszło i się wyładowujesz na innych?
Przestań człowieku obrażać wszystkich naokoło. Frustrat z ciebie. Coś ci w życiu nie wyszło i się wyładowujesz na innych?
Jak mam się nie frustrować, skoro widzę, że tacy jak ty, bronią banderowców, a nasze media cały czas pochlebnie wyrażają się o Zełenskim, i jego upadlinskiej armii??
I jak się tu nie denerwować??
Jak mam się nie frustrować, skoro widzę, że tacy jak ty, bronią banderowców, a nasze media cały czas pochlebnie wyrażają się o Zełenskim, i jego upadlinskiej armii??
I jak się tu nie denerwować??
A dlaczego mam ich nie bronić? W interesie Polski jest ich obrona. Czego nie rozumiesz?
[ Dodano 2025-04-06, 13:16 ]
A dlaczego mam ich nie bronić? W interesie Polski jest ich obrona. Czego nie rozumiesz?
Ale po co ja ci to mówię, skoro jesteś wielbicielem banderowców.
Żaden argument do ciebie nie dotrze.
Akurat zbrodnie na dzieciach i gw🤬ty to ukraińska specjalność .generalnie to jest powód tej wojny że Ukraińcy robili taki mały Wołyń ludności rosyjskiej ludzie którzy popierali to ścieków są dla mnie śmieciami i ukraińskimi podnóżkami
Mały Wołyń? Jeden potwierdzony przypadek jest jak gdzieś w Donbasie Ukraińcy zabili kogoś. Gdzie te wasze ludobójstwa? Rosyjska propaganda chyba zabardzo wam weszła.
Mały Wołyń? Jeden potwierdzony przypadek jest jak gdzieś w Donbasie Ukraińcy zabili kogoś. Gdzie te wasze ludobójstwa? Rosyjska propaganda chyba zabardzo wam weszła.
Spalenie ludzi zywcem w oddesie porywanie rosyjskich dziewcząt masowe gwąłty wymuszenia rozboje pułku azow zbrodnie na jencach wojennych to tobie weszła ukrianska prymitywna propaganda dla debili
@up
anglosasi pokazali w Jałcie gdzie kończy się cywilizacja.
Dokładnie, germanie z Anglii, USA i samych Niemiec wiedzą że świat Słowian zaczyna się na Łabie.
[ Dodano 2025-04-07, 12:44 ]
Nie do końca - to ruski pies do nich przyszedł a nie oni do niego....
No nie wiem, Donbas się oderwal i to ukryć tam wjechały na ostro
[ Dodano 2025-04-07, 12:45 ]
K🤬a ale tak szczerze .... Gw🤬cili byście Ukrainki ?
Aż tak odważny nie jestem by się potem dowiedzieć że mam Adidasa od lekarza.... Czy tam inną kiłę
Naj🤬y rusek zwgalci nawet psa lub słoik z ogórkami
Spalenie ludzi zywcem w oddesie porywanie rosyjskich dziewcząt masowe gwąłty wymuszenia rozboje pułku azow zbrodnie na jencach wojennych to tobie weszła ukrianska prymitywna propaganda dla debili
Nie męcz się, bo i tak go nie przekonasz.
Cunningham to wielbiciel banderowców, i jest ślepy na wszelkie racjonalne argumenty, które ukazują ich w złym świetle.
Nie męcz się, bo i tak go nie przekonasz.
Cunningham to wielbiciel banderowców, i jest ślepy na wszelkie racjonalne argumenty, które ukazują ich w złym świetle.
A ty jesteś wielbicielem ruskich gdzie bombardują place zabaw i zabijają dzieci?
A ty jesteś wielbicielem ruskich gdzie bombardują place zabaw i zabijają dzieci?
Mnie nie obchodzą dzieci banderowców.
I nie jestem wielbicielem ani ruskich, ani tym bardziej Zełenskiego, i jego upadłego narodu.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie