Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:27
Spot ukraińskiej armii
Websterthe1 • 2025-04-01, 12:54
Materiał ma na celu ukazanie sensu walki i zniechęcić żołnierzy ukraińskich do składania broni.

00:00
00:50
Download
Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Archibald_Cunningham 2025-04-04, 19:13
anubis90 napisał/a:

Owszem, boli mnie, że bronisz te banderowskie ścierwa.

Bronię Ukraińców. Nie wszyscy się tam utożsamiają z kultem bandery.
Zgłoś
anubis90 2025-04-05, 11:16
Archibald_Cunningham napisał/a:

Bronię Ukraińców. Nie wszyscy się tam utożsamiają z kultem bandery.

Idiota.
Dobrze, że coraz więcej ludzi dostrzega, jacy Ukraińcy są niewdzięcznymi k🤬ami, i w dodatku są roszczeniowi.
I cieszę się, że Trump jest przeciwko temu ćpunowi Zełenskiemu.
Rzygać się chce, gdy się widzi, jak nasze media cały czas pochlebnie mówią o Zełenskiem, i jego upadłej armii.
Zgłoś
Archibald_Cunningham 2025-04-05, 13:21
anubis90 napisał/a:

Idiota.
Dobrze, że coraz więcej ludzi dostrzega, jacy Ukraińcy są niewdzięcznymi k🤬ami, i w dodatku są roszczeniowi.
I cieszę się, że Trump jest przeciwko temu ćpunowi Zełenskiemu.
Rzygać się chce, gdy się widzi, jak nasze media cały czas pochlebnie mówią o Zełenskiem, i jego upadłej armii.

Przestań człowieku obrażać wszystkich naokoło. Frustrat z ciebie. Coś ci w życiu nie wyszło i się wyładowujesz na innych?
Zgłoś
anubis90 2025-04-05, 20:50

Przestań człowieku obrażać wszystkich naokoło. Frustrat z ciebie. Coś ci w życiu nie wyszło i się wyładowujesz na innych?

Jak mam się nie frustrować, skoro widzę, że tacy jak ty, bronią banderowców, a nasze media cały czas pochlebnie wyrażają się o Zełenskim, i jego upadlinskiej armii??
I jak się tu nie denerwować??
Zgłoś
Vincentus 2025-04-06, 2:39
O kurde, tyle lat szukałem tej nuty Mayo Mayo xD co to za tytuł panowie i panie?
Zgłoś
Archibald_Cunningham 2025-04-06, 13:03
anubis90 napisał/a:

Jak mam się nie frustrować, skoro widzę, że tacy jak ty, bronią banderowców, a nasze media cały czas pochlebnie wyrażają się o Zełenskim, i jego upadlinskiej armii??
I jak się tu nie denerwować??

A dlaczego mam ich nie bronić? W interesie Polski jest ich obrona. Czego nie rozumiesz?
Zgłoś
anubis90 2025-04-06, 13:15
W interesie Polski powinno być wyrzucenie wszystkich tych upadlińskich darmozjadów z Polski. Bo wielu z nas ma już dość tej ich banderowskiej mowy w naszych miastach, i ich niekulturalnego zachowania, jakby czuli się u siebie.

[ Dodano 2025-04-06, 13:16 ]

A dlaczego mam ich nie bronić? W interesie Polski jest ich obrona. Czego nie rozumiesz?

Ale po co ja ci to mówię, skoro jesteś wielbicielem banderowców.
Żaden argument do ciebie nie dotrze.
Zgłoś
Testoviron123456 2025-04-06, 15:12
Akurat zbrodnie na dzieciach i gw🤬ty to ukraińska specjalność .generalnie to jest powód tej wojny że Ukraińcy robili taki mały Wołyń ludności rosyjskiej ludzie którzy popierali to ścieków są dla mnie śmieciami i ukraińskimi podnóżkami
Zgłoś
Archibald_Cunningham 2025-04-06, 17:33
Testoviron123456 napisał/a:

Akurat zbrodnie na dzieciach i gw🤬ty to ukraińska specjalność .generalnie to jest powód tej wojny że Ukraińcy robili taki mały Wołyń ludności rosyjskiej ludzie którzy popierali to ścieków są dla mnie śmieciami i ukraińskimi podnóżkami

Mały Wołyń? Jeden potwierdzony przypadek jest jak gdzieś w Donbasie Ukraińcy zabili kogoś. Gdzie te wasze ludobójstwa? Rosyjska propaganda chyba zabardzo wam weszła.
Zgłoś
Testoviron123456 2025-04-06, 19:35

Mały Wołyń? Jeden potwierdzony przypadek jest jak gdzieś w Donbasie Ukraińcy zabili kogoś. Gdzie te wasze ludobójstwa? Rosyjska propaganda chyba zabardzo wam weszła.

Spalenie ludzi zywcem w oddesie porywanie rosyjskich dziewcząt masowe gwąłty wymuszenia rozboje pułku azow zbrodnie na jencach wojennych to tobie weszła ukrianska prymitywna propaganda dla debili
Zgłoś
Tymonek 2025-04-07, 12:43
darayavahus napisał/a:

@up
anglosasi pokazali w Jałcie gdzie kończy się cywilizacja.

Dokładnie, germanie z Anglii, USA i samych Niemiec wiedzą że świat Słowian zaczyna się na Łabie.

[ Dodano 2025-04-07, 12:44 ]
tomnbb napisał/a:

Nie do końca - to ruski pies do nich przyszedł a nie oni do niego....

No nie wiem, Donbas się oderwal i to ukryć tam wjechały na ostro

[ Dodano 2025-04-07, 12:45 ]
silwerbalk napisał/a:

K🤬a ale tak szczerze .... Gw🤬cili byście Ukrainki ?
Aż tak odważny nie jestem by się potem dowiedzieć że mam Adidasa od lekarza.... Czy tam inną kiłę

Naj🤬y rusek zwgalci nawet psa lub słoik z ogórkami
Zgłoś
anubis90 2025-04-07, 17:24
Testoviron123456 napisał/a:

Spalenie ludzi zywcem w oddesie porywanie rosyjskich dziewcząt masowe gwąłty wymuszenia rozboje pułku azow zbrodnie na jencach wojennych to tobie weszła ukrianska prymitywna propaganda dla debili

Nie męcz się, bo i tak go nie przekonasz.
Cunningham to wielbiciel banderowców, i jest ślepy na wszelkie racjonalne argumenty, które ukazują ich w złym świetle.
Zgłoś
Archibald_Cunningham 2025-04-08, 13:44
anubis90 napisał/a:

Nie męcz się, bo i tak go nie przekonasz.
Cunningham to wielbiciel banderowców, i jest ślepy na wszelkie racjonalne argumenty, które ukazują ich w złym świetle.

A ty jesteś wielbicielem ruskich gdzie bombardują place zabaw i zabijają dzieci?
Zgłoś
anubis90 2025-04-08, 14:40

A ty jesteś wielbicielem ruskich gdzie bombardują place zabaw i zabijają dzieci?

Mnie nie obchodzą dzieci banderowców.
I nie jestem wielbicielem ani ruskich, ani tym bardziej Zełenskiego, i jego upadłego narodu.
Zgłoś
Archibald_Cunningham 2025-04-08, 17:14
A ja jestem dopóki ruscy się nie wyniosą nie ze swojego kraju. Tak długo będę pomagał i wspierał, a później znajdzie się czas na krytykę.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 12 miesięcy. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem