📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
30 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu
Czesiek181 napisał/a:
Szukałem i nie znalazłem
To źle szukałeś. Ja znalazłem
sadistic.pl/spot-vt113767.htm
Pan kapitan napisał/a:
To źle szukałeś. Ja znalazłem
przeciez to moj!
Dawaj kurwa linka do filmu który nie jest dublem
Czesiek181 napisał/a:
przeciez to moj!
Wiem ale i tak się liczy.
Czesiek181 napisał/a:
Dawaj kurwa linka do filmu który nie jest dublem
Drugi link jest dublem pierwszego.
A odkładając żarty na bok, filmik trochę daje do myślenia, bo Arabów w Europie coraz więcej...
Kultura arabska dyskryminuje kobiety i podporządkowuje je mężczyznom. Szczytem skurwysyństwa jest kamienować kobietę tylko dlatego, że np została zgwałcona lub chciała odejść od męża, albo kazać jej przez całe życie chodzić w czarnym prześcieradle po ulicy. Oby arabska zaraza została zawczasu powstrzymana, bo w imię otwartości na inne kultury możemy zniszczyć naszą własną...
Pan kapitan napisał/a:
Wiem ale i tak się liczy.
Drugi link jest dublem pierwszego.
Warna mu !
W Niemczech będzie to samo, ale te płachty to już by się niemką przydały
Rok 2055, Niemcy. Drogówka zatrzymuje auto do rutynowej kontroli. Policjant bierze od kierowcy dokumenty, zerka na prawo jazdy, trąca łokciem drugiego policjanta i mówi:
-Zobacz Ahmed jakie dziwne nazwisko: Muller
-Zobacz Ahmed jakie dziwne nazwisko: Muller
<quote>W Niemczech będzie to samo, ale te płachty to już by się niemką przydały </quote> <p>Czym kurwa??
jak tu się cytuje?
jak tu się cytuje?
To Platforma już próbuje rozdupcyć Hiszpanię?
Naszczęście u nas jest kryzys, i społeczeństwo raczej nie chętnie nastawione do obcych którzy się z nami nie asymilują, tak więc panowie w turbanach i kobity w burkach nam nie grożą
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów