18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ingles 2016-12-19, 19:16
Ja pierdolę, ale się spinacie Gdybyście czytali ze zrozumieniem, to byście rozumieli, że nie mówię o spuszczeniu wpierdolu... Niedługo jak ktoś wrzuci film z najbardziej klasycznym żartem świata z zabraniem krzesła jak ktoś ma usiąść to się kurwa posypią komentarze "koleś mógł złamać kręgosłup!", "ale skurwiel!", "wujek sąsiadki koleżanki mojej mamy tak sobie kręgosłup uszkodził, tylko skurwiele tak sobie żartują" itd. itp. A i ludzie, którzy np. związują sznurówki pijanemu ziomkowi na imprezie to już w ogóle szczyt patologii, nie? Obie powyżej wspomniane żarty mogą spowodować podobne obrażenia jak te na filmie...

Chyba wiem jak wyglądały wasze szkolne lata. Ale nie przejmujcie się, w każdej klasie był taki ktoś jak wy, któremu rówieśnicy płatali figle ku ogólnej uciesze gawiedzi. Cieszę się, że możecie teraz na tym forum odreagować i powyzywać ludzi od "skurwysynów" i "chwastów". Ja kiedyś w podstawówce na "technice" przykleiłem koledze klapki do podłogi klejem super-glue i jak próbował wstać to się wyjebał, zlinczujcie mnie

PS a jak się najebałeś do nieprzytomności to siadaj w taksę i wypierdalaj spać do domu, a nie śpij na przystanku jak jebany menel, nie każdy ma ochotę cię oglądać i tłumaczyć dziecku "dlaczego ten pan w zasikanych spodniach śpi na przystanku".

PPS @MisiekPrzerwa gdzie tam widzisz, żeby ktoś komuś wpierdol spuszczał? Ujebany we krwi wracasz szeryfie?! Samiec alfa, rycerz ortalionu...
Zgłoś
n................a 2016-12-19, 19:58 1
Ingles napisał/a:

PPS @MisiekPrzerwa gdzie tam widzisz, żeby ktoś komuś wpierdol spuszczał? Ujebany we krwi wracasz szeryfie?! Samiec alfa, rycerz ortalionu...

Nie należałem w szkole do grona osób, z których robiło się jaja. Szeryfem nie jestem. W ortalionie nie chodzę. Pudło.
Odniosłem się konkretnie do Twoich słów, w których twierdzisz, że robienie krzywdy dla beki jest spoko. Odpowiadam: nie jest. Gardzę takim ścierwem, które dla podbudowania swojego ego (tak jak na przedstawionym w temacie filmiku) wyrządza krzywdę komukolwiek słabszemu, a w tym przypadku najebanym menelom/typkom śpiącym na przystanku.
Zgłoś
bollol_stern 2016-12-19, 21:21
Raz uderzyłem kolesia w szkole, pchnąłem go z całych sił na kaloryfer, uderzył głową w obudowę i padł na ziemię. Od tamtego czasu, chyba nie uderzyłem człowieka. Z tamtej perspektywy, szkoły podstawowej uświadomiłem sobie, że mogłem go zabić. Wyciągnąłem wnioski.

@Ingles

Po Twoim poście mam wrażenie, że to Ty miałeś problem z akceptacją w grupie, teraz próbowałeś zabłysnąć tu i uzyskać poparcie i akceptację na sadisticu, nawet to Ci nie wyszło.
Zgłoś
kamilsadol479 2016-12-19, 22:13
Nie ładnie tak starego budzić.
Zgłoś
lllll 2016-12-19, 23:26
I dobrze, nie wolno pić alkoholu.
Zgłoś
Vincent Vega 2016-12-20, 17:58
Mam nadzieję, że jeden z pijaczków zdążył zagwizdać i że z bramy wyleciały łaziory bez zębów, skrzętnie penetrując jelito grube ów dowcipnego młodzieńca.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem