Jak było to wiecie co z nim zrobić.
Jak było to wiecie co z nim zrobić.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
PS- HA HA HA
"co za skurwysyn" "Po co taki człowiek żyje jak ten chwast? Wyrwałbym chwasta" - SADISTIC AD 2016 , wy cwele jebane macie sie z tego tutaj śmiać a nie morały prawić,
PS- HA HA HA
Śmiesznie by było, jakby dostał potem po ryju za to, albo kozaczył do silniejszych. Tak po prostu jest nudno, bo każdy potrafi słabszemu przyjebać.
Śmiesznie by było, jakby dostał potem po ryju za to, albo kozaczył do silniejszych. Tak po prostu jest nudno, bo każdy potrafi słabszemu przyjebać.
jasna sprawa ze byłoby śmieszniej ,ale wszystkiego mieć nie można
Kto nigdy nie zrobił komuś krzywdy dla śmiechu niech pierwszy rzuci kamieniem (najlepiej nie we mnie, tylko w jakiegoś żula ).
"co za skurwysyn" "Po co taki człowiek żyje jak ten chwast? Wyrwałbym chwasta" - SADISTIC AD 2016 , wy cwele jebane macie sie z tego tutaj śmiać a nie morały prawić,
PS- HA HA HA
Morda obsrańcu. Nie będziesz mi mówił, jak mam żyć.
Kto nigdy nie zrobił komuś krzywdy dla śmiechu niech pierwszy rzuci kamieniem (najlepiej nie we mnie, tylko w jakiegoś żula ).
Tak kurwa. A potem wracam z imprezy ujebany we krwi, bo takich patoli trzeba ustawiać na mieście, co dla zabawy chcą komuś wpierdolić. Życzę Ci, żebyś kiedyś swoją niepohamowaną żądzę spuszczenia wpierdolu po pijaku chciał wyładować na mnie. Powodzenia.
Dla śmiechu? Wiesz, rzuciłbym kamieniem ale głaz będzie lepszy...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów