Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 4:02
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:11
🔥 Karyna I Sebix - teraz popularne
🔥 Menel pedofil - teraz popularne

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
debaser 2014-03-12, 13:14
szkoda zwierzaków...
Zgłoś
kurvipiccolo 2014-03-12, 13:59 48
Łał! Nowy model wiewiórki tarczowej!
Zgłoś
R................y 2014-03-12, 14:15
Pamiętam kiedyś kot prawie wjebał mi się w szprychy, debil sam skoczył mi na koło, byłby piękny hard, ale niestety to były jeszcze czasy gdzie jako dzieciaki nie mielismy telefonów komórkowych wiec fotek by nie bylo
Zgłoś
AnalTerror666 2014-03-12, 14:21 2
Rozumiem, że to pierwsze to odpowiedź Srama na Shimanowski system Shadow ? SRAM XX Snake
Zgłoś
kutasso 2014-03-12, 16:43
Ekstra dodatki do roweru masz. Wężu pasuje jak ulal.
Zgłoś
sacrifice 2014-03-12, 17:18 10
mmaakkss napisał/a:

Pamiętam kiedyś kot prawie wjebał mi się w szprychy, debil sam skoczył mi na koło, byłby piękny hard, ale niestety to były jeszcze czasy gdzie jako dzieciaki nie mielismy telefonów komórkowych wiec fotek by nie bylo

Prawie wjebał Ci się kot, ale gdyby nie to że nie miałeś aparatu to byłby hard? W porządku.
Zgłoś
bestialsky88 2014-03-12, 17:19 1
Piwo za uśmierconego węża.
Zgłoś
g................k 2014-03-12, 17:24 4
debaser napisał/a:

szkoda zwierzaków...

szkoda ludzi z kwejka..
Zgłoś
niemakurwanazw 2014-03-12, 17:26 2
Uwaga jestem specjalistom!
Na pierwszym zdjęciu widzimy osobnika gatunku Opheodrys aestivus.
Na drugim jakiegoś świstaka.
Zgłoś
koolowsky 2014-03-12, 17:27
Stanowczo trzeba zakazać uprawiania downhillu! Tyle biednych zwierząt ginie w męczarniach!
Zgłoś
Jab7kO 2014-03-12, 17:33 13
"Spotkania". Rozsiadam się wygodnie. Myślę sobie, będzie dobry temat, a Ty mi wrzucasz 2 kurwa jebane w dupę zdjęcie ? 2?! Chuja nie piwo dostaniesz.
Zgłoś
TheByQ 2014-03-12, 17:34
@sacrifice Gdyby miał aparat to by przyśpieszył żeby go przjechać
Zgłoś
gringo2412 2014-03-12, 17:36
Tylko tyle?
Zgłoś
kapral 2014-03-12, 17:37
tyle zdjęć że mi się komp zawiesił. piwo.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem