Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
P🤬delejson skaterlejson panie wysłuchaj nas panie okalecz nas w imię wózka i mwalidzkiego amen .
AndrzejDuuupa napisał/a:
Wjechał w nią jak Macierewicz w Oskara.
Jak Tusk Merkelowej w żopu.
Jak sport to patoświat to niedziwie się że 99 prawicozjebów to grube piwniczaki. Ten 1 % to poseł daun bo biega z gaśnica.
Majles napisał/a:
Jak sport to patoświat to niedziwie się że 99 prawicozjebów to grube piwniczaki. Ten 1 % to poseł daun bo biega z gaśnica.
Jaki sport tu widzisz? Jakiś zjeb umysłowy jeżdżący albo raczej próbujący jeździć po poręczy? Kto k🤬a normalny jeździ po poręczy?
Piękny początek romantycznej histori
podpis użytkownika
I'm fucking crazy but I'm freeOświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie