📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
5 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Twój portfel też był tak pusty, że aż ją skręcało?
a jednak coś tam uleciało z tej czarnej dziury.... nie ma tak, że wszystko wciąga.
@rems
siła odrzutu wyjebała gazy w kosmos, zauważ że czarną dziurę widać cały czas
Autorze kto jest odpowiedznikiem gwiazdy, a kto czarnej dziury (wybierz z zakresu: twoja była, portfel)
po chuj wsadzać żonie portfel do cipska?
@Anonymouz tak nam przykro, że ktoś nie pasuje do twojego schematu.
Anonymouz napisał/a:
Dzieci też już masz?
A widzę, że kolega z tych wiecznie trzymających dzidę w garści. Uszanowanko.
cys23 napisał/a:
@rems
Czarnej dziury nie widać do jasnej cholery to co widać to dysk akreacyjny zbudowany z materii uwięzionej w przyciąganiu grawitacyjnym osobliwości.
Jak uwięzionej? Przecież to wszystko wciąga więc jak ta materia się opiera przy samej dziurze? Tego z czarnych dziur nie jarzę.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów