"Kto na drodze stanie, ten wpierdol dostanie! Aż będzie trzeszczało!"
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
Jak w temacie. Spotkanie Janusza Palikota ze związkowcami z Sierpnia 1980, który zasłynął z wielu strajków na wybrzeżu.
Najśmieszniejsze jest to, że Palikot który przed wyborami deklarował się jako wielki gospodarczy liberał rewelacyjnie bawi się z Ziętkiem, którego poglądy to czysta socjalistyczna abstrakcja. Obłuda w 100%...
Palikot to jebany debil jak cała ta banda z Wiejskiej a naiwni ludzie myślą, że to mesjasz !! siedział na dupsku tyle czasu w PO a teraz nagle wielki działacz, POLITYK i lewicowiec! Chuj mu w dupę.....a zapomniałem on to lubi nie bez kozery ma Biedronkę i transwestytę w partii!!
Palikot do wora wór do jeziora
!
Palikot do wora wór do jeziora
!
zniszczyc polski ? sory ale swiat juz jest od dawna nie tyle co zniszczony ale rozpierdolony i raczej zaglada ludzkosci tylko moze cos zmienic nic wiecej
Po prostu znam historie, wiem jak górale kolaborowali z hitlerowcami aby ich synów nie brali do armi ani na przymusowe roboty. Jak kwiatami witali Hitlera i Hansa Franka. Jestem polakiem z dziada pradziada cenie sobie lojalnośc, patriotyzm i honor. Historia tego nie zapomni góralom, ani ja a swoje zdanie bede przekazywał dalej moim dzieciom, zeby przez takich jak ty historia Polski nie była zakłamana.
A jak to się ma do ślązaków?
A o trzech Powstaniach Śląskich gorole to nie słyszały , albo może i słyszały tylko trudno prawdę przełknąć .
Jak tak widzę dzisiejsze kłótnie to zastanawiam się po co i za co Ci śląscy powstańcy walczyli ? Po to , żeby każdy dureń po jednej i drugiej stronie Brynicy miał internet i obrzucał się nienawiścią ?
Ogólnie zabawni jesteście w swoim tym śmiesznym pieniactwie , uważajcie tylko , żeby klawiatury wam się nie przegrzały i zetrzyjcie tę ślinę z waszych monitorów , bo od tych bluzgów trochę chyba są zaplute .
Jak tak widzę dzisiejsze kłótnie to zastanawiam się po co i za co Ci śląscy powstańcy walczyli ? Po to , żeby każdy dureń po jednej i drugiej stronie Brynicy miał internet i obrzucał się nienawiścią ?
Ogólnie zabawni jesteście w swoim tym śmiesznym pieniactwie , uważajcie tylko , żeby klawiatury wam się nie przegrzały i zetrzyjcie tę ślinę z waszych monitorów , bo od tych bluzgów trochę chyba są zaplute .
@rune323
Chyba jedyny normalny komentarz w tym poscie, brawo; )
Myślałem że normalna populacja sadistica wymarła widząc tych półmózgów obrzucając sie miesem, tylko żeby być w danej "grupie" pierdoląc jakto są slązokami z dziada pradziada albo na odwrót... Prawda jest taka że kazdy z nas może powiedziec jeden wielki CHUJ na ten temat bo większość ma informacje z drugiej ręki. Kurwa mac ludzie, piszecie o historii... Wszyscy polacy walczyli za polske, nieważne czy to ktoś ze śląska, czy z wawy czy chujwie skąd. Przestancie rzucac miesem, i uzyjcie od czasu do czasu czesci ciala zwanej głową która do tej pory służyła chyba do tego żeby deszcz nie lecial do srodka.
Chyba jedyny normalny komentarz w tym poscie, brawo; )
Myślałem że normalna populacja sadistica wymarła widząc tych półmózgów obrzucając sie miesem, tylko żeby być w danej "grupie" pierdoląc jakto są slązokami z dziada pradziada albo na odwrót... Prawda jest taka że kazdy z nas może powiedziec jeden wielki CHUJ na ten temat bo większość ma informacje z drugiej ręki. Kurwa mac ludzie, piszecie o historii... Wszyscy polacy walczyli za polske, nieważne czy to ktoś ze śląska, czy z wawy czy chujwie skąd. Przestancie rzucac miesem, i uzyjcie od czasu do czasu czesci ciala zwanej głową która do tej pory służyła chyba do tego żeby deszcz nie lecial do srodka.
Gdyby Ślunsk był oddzielnym państwem, to by był bogaty jak ja pierdole. Ale niestety trzeba jakoś utrzymywać Polskę B, bo by z głodu poumierali chopy...
borisklinga napisał/a:
"ślonzoki" i górale powinni zostać wywiezieni gdzies za ural i poddani utylizacji, zdradziecka nacja, obłudne fałszywce i kolaboranci
Tyś chyba z sosnowca jest kurwiszczale
a mnie wkurwia to że poleciał taki polityk i z racji tego że jest jest już impreza świeto huj wie co się dzieje a w gruncie rzeczy przyjechał burżuj który podświadomię naśmiewa się z tego pustego towarzystwa
Cytat:
związkowcami z Sierpnia 1980, który zasłynął z wielu strajków na wybrzeżu.
Ja o żadnym strajku nie słyszałem, a związek powstał w 2002 i jest przybudówką PPP, ale widać po Twoim poście, że nazwa działa na głupich polaczków.
base napisał/a:
Na śląsku jest dobre powietrze, tylko trzeba je dobrze pogryźć
morde ci można pogryźć
@borisklinga
to nie miała być prowokacja... gdybym chciał Cie sprowokować to nie odpisałbyś mi tak grzecznie tylko pomyśl czasem nim coś napiszesz... peace!
to nie miała być prowokacja... gdybym chciał Cie sprowokować to nie odpisałbyś mi tak grzecznie tylko pomyśl czasem nim coś napiszesz... peace!
"ślonzoki" i górale powinni zostać wywiezieni gdzies za ural i poddani utylizacji, zdradziecka nacja, obłudne fałszywce i kolaboranci "
Śląsk to odbudował tą pierdoloną warszawe !!! AUTONOMIA ŚLĄSKA i polska ginie. dziekuje dobranoc
Śląsk to odbudował tą pierdoloną warszawe !!! AUTONOMIA ŚLĄSKA i polska ginie. dziekuje dobranoc
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów