Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Dobra a teraz mam pytanie ludzie czemu te kurwy ze wschodu zawsze na maskach samochodu mają jakieś pierdolone daszki w Warszawie i na Śląsku tego pełno jebanego gówna od razu widać że jedzie kurwa pierdolony Rusek albo Ukrainiec co też szmaciarze w tym widzą jednemu skurwielowi próbowałem wyciągnąć to z gardła ale zaczął się jąkać
Osłona BRA idealnie chroni pokrywę maski przed niepożądanymi odpryskami a także nadaje "niepowtarzalny wygląd auta".
Osłona BRA idealnie chroni pokrywę maski przed niepożądanymi odpryskami a także nadaje "niepowtarzalny wygląd auta".
To jeszcze nic. Niektóre banderowozy mają tak przyciemnione wszystkie szyby, że czasem zastanawiam się czy za kierownicą nie siedzi jakiś pies albo inny zaporożec
To jeszcze nic. Niektóre banderowozy mają tak przyciemnione wszystkie szyby, że czasem zastanawiam się czy za kierownicą nie siedzi jakiś pies albo inny zaporożec
U nich jest to dozwolone
Stoi dwoch kolesi i typiara.
Kolesie obaj pobiegli na miejsce wypadku (ciekawosc plus ryzyko) A typiara została (ostrożnosc wywolana stresującym obrazem)
Kurwa jaki ja jestem madry. Mogę tak napieprzac godziny, i praktycznie kazde zdanie to sentencja albo inna onomatopeja.
Doskonale widoczna natura czlowieka wedle płci.
Kolesie obaj pobiegli na miejsce wypadku (ciekawosc plus ryzyko) A typiara została (ostrożnosc wywolana stresującym obrazem)
Kurwa jaki ja jestem madry. Mogę tak napieprzac godziny, i praktycznie kazde zdanie to sentencja albo inna onomatopeja.
Pobiegli żeby zajebać jakieś fanty od wypadkowiczów, zmywara tylko by przeszkadzała.
Doskonale widoczna natura czlowieka wedle płci.
No dobry materiał masz i tyle.
I to ma sens. W naturze (a ewolucja się mniej więcej zakończyła przy narodzinach cywilizacji), samców wysyłało się na polowanie na mamuty: dużo żarcia ale bardzo ryzykowna zabawa. Jak się uda, jest kupa mięsa, jak się nie uda i mamut faceta przetupta: no cóż, faceci nie są niezastąpieni: jeden może zapłodnić 100 kobiet, w najgorszym razie pójdzie się do sąsiedniego plemienia.Doskonale widoczna natura czlowieka wedle płci.
A baby tymczasem zbierały korzonki i jagódki: zajęcie dające mniejszy ale bezpieczny zysk.
Gościu w puszcze to chyba ślepy, albo jakiś sadol.
U nich jest to dozwolone
Od trzech lat "tymczasowo" tak u nas jeżdżą.
Kraje nie z gówna i dykty wymagają abyś auto zarejestrował u nich jeśli przebywasz tam dłużej niż 185 dni w roku. Jak widać w PL nie dotyczy to widlarzy
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów