Więc, wracając od ziomka, miałem rozwidlenie dróg i niestety rower mi sie poślizgnął i uderzyłem twarzą w latarnie z metalu, na sorze kazali czekać 4 godziny więc poszedłem sie opatrzyć do domu, trudno, bez szwów bedzie blizna ^^
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
43 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Do Popusia Ci brakuje co nie zmienia faktu, że należysz do grona pedalarzy, których często tutaj oglądamy. Fajnie, że się ujawniłeś.
Większość komemtarzy brzmi mega autystycznie dlatego jara mnie to,koniec wąsa to i małe pizdki a nie chciało mi sie przycinać, wiem jak sie leczyć ma być fun, poprawie opisałem sytacje jedną latarnie swoją twarzą xd Tak już myślałem ze połacze łukiem z tą blizną z góry i będzie księżyc haha, na co mi tatuaże jak moge sie skaryfikować xd Natomiast Tobie Kubol serdecznego spotkania z jakimś przedmiotem, bo Twój komentarz to chamówa, nigdy nie wiesz co sie stanie jak ruszysz spasioną dupe do sklepu Jak ja abstynent ale lubie zapierdalać i są efekty, zakręty i mokra nawierzchnia, a latarnia po prostu stała na środku, ogolnie to są tam kamery miejskie chętnie bym zobaczył z innej perspektywy
Pizdeczko korzystaj z wakacji, nadziej dupę na słupek teraz za miesiąc wracasz do szkoły.
Będziesz w końcu jak prawidziwy facet wyglądał, a świnki będą się w kolejce ustawiać
kubol napisał/a:
Jaka trzeba byc pizdą zeby wjechac rowerem w latarnie?
A no taka wlasnie jak na zdjeciu
Ale trzeba być pizdą, żeby sugerować wjechanie w więcej niż jedną latarnię. Albo tumanem, dla którego przypadek to jedynie moment powstania na tym ziemskim padole.
Higvam napisał/a:
Pozdrawiam, całuski xd i spadam oglądać dali wojenke haha
Hehe, widzę że ta blizna to będzie najmniejszy problem
Nine, ten, never sleep again.
Stripsami przy zachowaniu odpowiedniej ostrożności będzie mniejsza blizna niż z szwami. Na sor to szyją jak prosiaki. Nie jak Jenifer Lopez. Potem maścią z Slimaka i możesz dalej ruchać kolegów.
VonKuste napisał/a:
Będziesz w końcu jak prawidziwy facet wyglądał, a świnki będą się w kolejce ustawiać
świnki może będą stawały w kolejce, ale lachony nadal będą na niego patrzeć z obrzydzeniem
Z tą mordą wyglądasz jak somalijski pirat albinos.
ritu4l napisał/a:
No tak zapomniałem ze tu trzeba każde słowo odzielnie tlumaczyć bo ludzie nie kumają pozdrowieniq dla Panów całuski dla Pań xd
ritu4l napisał/a:
No tak zapomniałem ze tu trza wszystko tłumaczyć bo ni chuj nie ogarną, pozdrowienia dla Panów, całuski dla Pań, a hejterom to Svenowy kut*as w, mordke xd
Wary masz idealne do obciągania.
Kacapska propaganda doprowadziła do tego, że nawet jak (przez przypadek) powiedzą prawdę to im nie uwierzę.
Taa, laski nie narzekają, za to widzie wysyp homosiów na sadolu xd kurwa mać niby jeżdze na rowerze ale to w necie mozna spotkać prawdziwych pedalarzy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów