Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 43 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
SPotkanie z latarnią
Higvam • 2023-07-21, 1:00
Więc, wracając od ziomka, miałem rozwidlenie dróg i niestety rower mi sie poślizgnął i uderzyłem twarzą w latarnie z metalu, na sorze kazali czekać 4 godziny więc poszedłem sie opatrzyć do domu, trudno, bez szwów bedzie blizna ^^

Zgłoś
PabloSkills 2023-07-21, 9:32 4
Do Popusia Ci brakuje co nie zmienia faktu, że należysz do grona pedalarzy, których często tutaj oglądamy. Fajnie, że się ujawniłeś.
Zgłoś
Higvam 2023-07-21, 9:50
Większość komemtarzy brzmi mega autystycznie dlatego jara mnie to,koniec wąsa to i małe pizdki a nie chciało mi sie przycinać, wiem jak sie leczyć ma być fun, poprawie opisałem sytacje jedną latarnie swoją twarzą xd Tak już myślałem ze połacze łukiem z tą blizną z góry i będzie księżyc haha, na co mi tatuaże jak moge sie skaryfikować xd Natomiast Tobie Kubol serdecznego spotkania z jakimś przedmiotem, bo Twój komentarz to chamówa, nigdy nie wiesz co sie stanie jak ruszysz spasioną dupe do sklepu Jak ja abstynent ale lubie zapierdalać i są efekty, zakręty i mokra nawierzchnia, a latarnia po prostu stała na środku, ogolnie to są tam kamery miejskie chętnie bym zobaczył z innej perspektywy
Zgłoś
marcinbobek 2023-07-21, 9:53
Pizdeczko korzystaj z wakacji, nadziej dupę na słupek teraz za miesiąc wracasz do szkoły.
Zgłoś
Higvam 2023-07-21, 10:02 3
Pozdrawiam, całuski xd i spadam oglądać dali wojenke haha

Zgłoś
VonKuste 2023-07-21, 10:25
Będziesz w końcu jak prawidziwy facet wyglądał, a świnki będą się w kolejce ustawiać
Zgłoś
jkllll485 2023-07-21, 10:26 3
Ah... Ten bujny zarost niczym karakuły na piździe
Zgłoś
Cipczan 2023-07-21, 10:38 1
kubol napisał/a:

Jaka trzeba byc pizdą zeby wjechac rowerem w latarnie?
A no taka wlasnie jak na zdjeciu

Ale trzeba być pizdą, żeby sugerować wjechanie w więcej niż jedną latarnię. Albo tumanem, dla którego przypadek to jedynie moment powstania na tym ziemskim padole.
Zgłoś
ritu4l 2023-07-21, 10:50 3
Higvam napisał/a:

Pozdrawiam, całuski xd i spadam oglądać dali wojenke haha

Hehe, widzę że ta blizna to będzie najmniejszy problem

One, two, Freddy's coming for you.
Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.
Zgłoś
Kidl3r 2023-07-21, 11:13 3
Stripsami przy zachowaniu odpowiedniej ostrożności będzie mniejsza blizna niż z szwami. Na sor to szyją jak prosiaki. Nie jak Jenifer Lopez. Potem maścią z Slimaka i możesz dalej ruchać kolegów.
Zgłoś
metyoo 2023-07-21, 11:21
VonKuste napisał/a:

Będziesz w końcu jak prawidziwy facet wyglądał, a świnki będą się w kolejce ustawiać

świnki może będą stawały w kolejce, ale lachony nadal będą na niego patrzeć z obrzydzeniem
Zgłoś
S................r 2023-07-21, 11:30 11
Z tą mordą wyglądasz jak somalijski pirat albinos.
Zgłoś
Higvam 2023-07-21, 11:37
ritu4l napisał/a:

No tak zapomniałem ze tu trzeba każde słowo odzielnie tlumaczyć bo ludzie nie kumają pozdrowieniq dla Panów całuski dla Pań xd

ritu4l napisał/a:

No tak zapomniałem ze tu trza wszystko tłumaczyć bo ni chuj nie ogarną, pozdrowienia dla Panów, całuski dla Pań, a hejterom to Svenowy kut*as w, mordke xd
Zgłoś
ra0mir 2023-07-21, 11:40 1
Wary masz idealne do obciągania.

Jebać ruskie onuce bez litości.
Kacapska propaganda doprowadziła do tego, że nawet jak (przez przypadek) powiedzą prawdę to im nie uwierzę.
Zgłoś
Higvam 2023-07-21, 11:56
ra0mir napisał/a:

Wary masz idealne do obciągania.

Taa, laski nie narzekają, za to widzie wysyp homosiów na sadolu xd kurwa mać niby jeżdze na rowerze ale to w necie mozna spotkać prawdziwych pedalarzy
Zgłoś
Budrys2000 2023-07-21, 12:11
On - w przeciwieństwie do wielu sadoli - nie wstydzi się swojego lica

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów