Więc, wracając od ziomka, miałem rozwidlenie dróg i niestety rower mi sie poślizgnął i uderzyłem twarzą w latarnie z metalu, na sorze kazali czekać 4 godziny więc poszedłem sie opatrzyć do domu, trudno, bez szwów bedzie blizna ^^
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
46 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
SupremeLeader napisał/a:
Z tą mordą wyglądasz jak somalijski pirat albinos.
rozjebałeś system
w piątek
dziękuje
Patrząc na całokształt, te 4 h w SOR byłyby najefektywniej spędzonymi czasem w twoim zyciu. Wolałeś je jednak zmarnować
O, miła odmiana widzieć coś z perspektywy pedalarza
Kup w aptece plastry steri strips, takie do zamykania ran. U mnie podołaly rozięciu do mięsa o szerokości centymetra. Bliznę i tak będziesz miał niezaleznie od tego czy się pozszywa/zaklei, ale trudno, najwyżej przefarbujesz włosy i zostaniesz wiedźminem ¯\_(ツ)_/¯
Kup w aptece plastry steri strips, takie do zamykania ran. U mnie podołaly rozięciu do mięsa o szerokości centymetra. Bliznę i tak będziesz miał niezaleznie od tego czy się pozszywa/zaklei, ale trudno, najwyżej przefarbujesz włosy i zostaniesz wiedźminem ¯\_(ツ)_/¯
SupremeLeader napisał/a:
Z tą mordą wyglądasz jak somalijski pirat albinos.
Tym tekstem zrobiłeś dzisiaj mi dzień. Piwo się należy.
Prawdziwa pizda pod okiem
Pizda z pizdą pod okiem i jeszcze z blizną w kształcie pizdy, bo będzie ziarninowanie rany. Cóż, nic milszego tu nie usłyszysz
Higvam napisał/a:
Pozdrawiam, całuski xd i spadam oglądać dali wojenke haha
Na tym zdjęciu cię poznałem , to ty obciagałeś wikaremu na plebanii i obejrzyj brodę bo jeszcze ci zostało
co za pizda i jeszcze ten zarost z łoniaków. piekne pizdowate pokolenia rosną.
Zarost jak na mysiej pipce.
Hasta la vista, baby
m.youtube.com/watch?v=3DHCv5EYN3M&pp=ygUVdGVybWluYXRvciBlZGl0IHBob25r
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów