Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 46 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
SPotkanie z latarnią
Higvam • 2023-07-21, 1:00
Więc, wracając od ziomka, miałem rozwidlenie dróg i niestety rower mi sie poślizgnął i uderzyłem twarzą w latarnie z metalu, na sorze kazali czekać 4 godziny więc poszedłem sie opatrzyć do domu, trudno, bez szwów bedzie blizna ^^

Zgłoś
~REsadER 2023-07-21, 12:22
SupremeLeader napisał/a:

Z tą mordą wyglądasz jak somalijski pirat albinos.

rozjebałeś system
w piątek
dziękuje
Zgłoś
Juzef_Rzelazin 2023-07-21, 12:39 1
Patrząc na całokształt, te 4 h w SOR byłyby najefektywniej spędzonymi czasem w twoim zyciu. Wolałeś je jednak zmarnować
Zgłoś
Rozpierdalacz_Trocin 2023-07-21, 13:00 1
O, miła odmiana widzieć coś z perspektywy pedalarza

Kup w aptece plastry steri strips, takie do zamykania ran. U mnie podołaly rozięciu do mięsa o szerokości centymetra. Bliznę i tak będziesz miał niezaleznie od tego czy się pozszywa/zaklei, ale trudno, najwyżej przefarbujesz włosy i zostaniesz wiedźminem ¯\_(ツ)_/¯
Zgłoś
jkllll485 2023-07-21, 13:08
SupremeLeader napisał/a:

Z tą mordą wyglądasz jak somalijski pirat albinos.

Tym tekstem zrobiłeś dzisiaj mi dzień. Piwo się należy.
Zgłoś
psotna_cipka 2023-07-21, 13:43
Prawdziwa pizda pod okiem
Zgłoś
t................e 2023-07-21, 15:31
Pizda z pizdą pod okiem i jeszcze z blizną w kształcie pizdy, bo będzie ziarninowanie rany. Cóż, nic milszego tu nie usłyszysz
Zgłoś
Xyz1939 2023-07-21, 16:05
Zgol ten koper
Zgłoś
BękartProboszcza 2023-07-21, 16:42
Higvam napisał/a:

Pozdrawiam, całuski xd i spadam oglądać dali wojenke haha

Na tym zdjęciu cię poznałem , to ty obciagałeś wikaremu na plebanii i obejrzyj brodę bo jeszcze ci zostało

Zgłoś
Kici-Kici 2023-07-21, 23:04
ja bym to najpierw odkaził flachą dobrej whisky
Zgłoś
kocur 2023-07-22, 0:50
co za pizda i jeszcze ten zarost z łoniaków. piekne pizdowate pokolenia rosną.
Zgłoś
Buddaa09 2023-07-23, 6:21
4 godziny na sorze do szycia takiego gówna ukropolin
Zgłoś
T3RMINATOR 2023-07-23, 13:55
Zarost jak na mysiej pipce.
Zgłoś
dominator76 2023-07-24, 1:30
to dla wszystkich, przy takich ranach zamiast na sor idź do apteki woda utleniona i Viscoplast Steri-Strip Paski do zamykania ran, I po kłopocie a ile zaoszczędzicie czasu!

nie wszyscy muzułmanie to terroryści ale wszyscy terroryści to muzułmanie.
Zgłoś
Emilian89 2023-07-24, 8:04
Ten wons nie jedną pizdą czonsl
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów