Pióra się posypią
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
46 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Pewnie myślała sobie, że zdąży go obsrać!
Sucharek mi się przypomniał w temacie.
Motocyklista uderzył w lecącego wróbelka.
Żal mu się go zrobiło, sprawdził czy żyje i okazało się, że tak.
Zabrał go do domu, poszukał starą klatkę po kanarku, wstawił pojemnik z jedzeniem i piciem.
Wróbel się budzi i widzi jedzenie, wodę i klatkę.
-Kurwa! Zabiłem gościa!
Motocyklista uderzył w lecącego wróbelka.
Żal mu się go zrobiło, sprawdził czy żyje i okazało się, że tak.
Zabrał go do domu, poszukał starą klatkę po kanarku, wstawił pojemnik z jedzeniem i piciem.
Wróbel się budzi i widzi jedzenie, wodę i klatkę.
-Kurwa! Zabiłem gościa!
Red bull dodał mu skrzydeł
bo w cywilizowanym świecie, nikt nie przejmuje się jakąś pierdoloną mewą, ten koleś mógł przeciez zginąć a ty kurwa jesteś zszokowany, że mewa umarła. mogła kurwa nie latać tylko siedzieć w domu. jej wina.
bo w cywilizowanym świecie, nikt nie przejmuje się jakąś pierdoloną mewą, ten koleś mógł przeciez zginąć a ty kurwa jesteś zszokowany, że mewa umarła. mogła kurwa nie latać tylko siedzieć w domu. jej wina.
wkręciła się mewa w zawody;]
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów