"Koszmar mija gdy zapadasz w sen ... Hunter "to był sznaucer - one to mają we krwi. Gdyby dogonił to by podgryzał, raczej na ryk niedźwiadka by nie spierdolił jak ktoś imputuje tej rasie. Małe to, ale o wiele bardziej odważne niż inne psy podobnych rozmiarów. Instynkt łowczy jest u nich tak silny, jak u owczarków instynkt pasterski
@up - ty chyba masz problemy z widzeniem. Koleś niedźwiedzia nie postrzelił, tylko wystrzelił strzał ostrzegawczy w zupełnie innym kierunku, wtedy niedzwiedź uciekł pierwszy raz - potem wrócił i wtedy zareagowały psy. Potem lektor mówił, ze psy w ciągu całego pobytu w tej chatce odganiały dzikie zwierzęta kilka razy. Popisałeś sie jak cholera
a żebyś kurwa wiedział że się popisałem ten niedźwiadek gdyby chciał to tego "bączka" co tak lata obok raz a porządnie zajebał i nie było by nic do zbierania
Ahahaha... Oczywiście, zatem, gdyby zaatakowały go dwie kuropatwy, to również by się wycofał, tak?
segundo - ale tego nie zrobił, bo jest głupim niedźwiadkiem, który w naturalnym środowisku nie ma przeciwników, więc w momencie ataku psa, który do tego wydawał z siebie głośne dźwięki ostrzegawcze, spanikował i uciekł. Tak samo jest z wieloma zwierzętami, które nie mają naturalnych przeciwników i stanie na ich drodze coś nowego, co chce ich atakować.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów