📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
czlowiek boi sie pajakow, niedzwiedz psow. taka sprawa.
Pizda nie niedźwiedź. Spierdala przed największym szczekaczem wśród psów a jednocześnie największym tchórzem.
Koty też odważne
lasyk napisał/a:
Pizda nie niedźwiedź. Spierdala przed największym szczekaczem wśród psów a jednocześnie największym tchórzem.
zwierzęta nie zdają sobie sprawy ze swoich rozmiarów. w tym wypadku dla niedźwiedzia liczyło się to, że został zaatakowany przez 2 osobniki a nie to jakiej wielkości.
czekam aż fani kotów pokażą nam co ich pupile potrafią robić w podzięce dla właściciela...
Uwielbiam ogladac biegnacego niedzwiedzia. Wydaje sie taki wolny, ale wbrew pozorm niezle zapierdziela.
A psy niby odwazne, ale jakby niedzwiedz ryknal to by sie zesraly i schowaly za swoim panem. Wiem to z autopsji. Poszedlem raz z psem na spacer do lasu i byl tam dzik. Jak tylko go zobaczylem to prawie zesralem sie ze strachu, a pies jak to pies, zaczal ujadac na niego, wtedy dzik sobie chrzaknal i pies w ciagu dwoch sekund znalazl sie miedzy mna a dzikiem. Nigdy nie bieglem takim tempem jak wtedy. Jakby zmierzono mi czas to mysle ze bylby to wynik zblizony do najlepszych. Potem przez dwa tygodnie bolaly mnie wszystkie miesnie na nogach.
A psy niby odwazne, ale jakby niedzwiedz ryknal to by sie zesraly i schowaly za swoim panem. Wiem to z autopsji. Poszedlem raz z psem na spacer do lasu i byl tam dzik. Jak tylko go zobaczylem to prawie zesralem sie ze strachu, a pies jak to pies, zaczal ujadac na niego, wtedy dzik sobie chrzaknal i pies w ciagu dwoch sekund znalazl sie miedzy mna a dzikiem. Nigdy nie bieglem takim tempem jak wtedy. Jakby zmierzono mi czas to mysle ze bylby to wynik zblizony do najlepszych. Potem przez dwa tygodnie bolaly mnie wszystkie miesnie na nogach.
Tak czy siak te mały psy, nieważne czy zobaczą niedźwiedzia czy mnie, jak wracam do chaty po ciężkim dniu, i tak się przypierdolą. A potem te stare właścicielki mają wielki ból dupy, że ich szczur dostał po tyłku...
Te amerykanskie programy przypominaja mi propagande faszystkowska.
Dzielne psy !
Przeciwstawily sie niedzwiedziowi. Ich szczekanie, waleczna postawa, takie psy sa tylko w Ameryce !
To jest naprawde popierdolony kraj...
Dzielne psy !
Przeciwstawily sie niedzwiedziowi. Ich szczekanie, waleczna postawa, takie psy sa tylko w Ameryce !
To jest naprawde popierdolony kraj...
lasyk napisał/a:
ucieka bo frajer go postrzelił.
robczejzi napisał/a:
zwierzęta nie zdają sobie sprawy ze swoich rozmiarów. w tym wypadku dla niedźwiedzia liczyło się to, że został zaatakowany przez 2 osobniki a nie to jakiej wielkości.
raz jeszcze polecam zobaczyć materiał frajer postrzelił niedźwiedzia a psy praktycznie gówno zrobiły.
to był sznaucer - one to mają we krwi. Gdyby dogonił to by podgryzał, raczej na ryk niedźwiadka by nie spierdolił jak ktoś imputuje tej rasie. Małe to, ale o wiele bardziej odważne niż inne psy podobnych rozmiarów. Instynkt łowczy jest u nich tak silny, jak u owczarków instynkt pasterski
@up - ty chyba masz problemy z widzeniem. Koleś niedźwiedzia nie postrzelił, tylko wystrzelił strzał ostrzegawczy w zupełnie innym kierunku, wtedy niedzwiedź uciekł pierwszy raz - potem wrócił i wtedy zareagowały psy. Potem lektor mówił, ze psy w ciągu całego pobytu w tej chatce odganiały dzikie zwierzęta kilka razy. Popisałeś sie jak cholera
@up - ty chyba masz problemy z widzeniem. Koleś niedźwiedzia nie postrzelił, tylko wystrzelił strzał ostrzegawczy w zupełnie innym kierunku, wtedy niedzwiedź uciekł pierwszy raz - potem wrócił i wtedy zareagowały psy. Potem lektor mówił, ze psy w ciągu całego pobytu w tej chatce odganiały dzikie zwierzęta kilka razy. Popisałeś sie jak cholera
To był shnauzer bojowy, stary niemiecki wynalazek, jeszcze z czasów rzeszy, jakby nie było niedźwiedź jest czarny, musialo podziałać.
Teraz czekam na video z kotami
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów