Za niedługo są te całe święta.. Oczywiście w szkole zostały zaplanowane ''rekolekcje przygotowawcze'', no i po dłuższym pier*leniu księdza o tym jaka to wiara i oczyszczenie jest ważne to na sam koniec dodał że jest możliwość spowiedzi świętej w klasie numer 206 w szkole. Spowiedź święta w szkole? To chyba troszkę popier*dolone..
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
a ktoś cię tam na siłę zaciągał? nie? wiec w czym problem? wiem, ze teraz ateizm jest modny wsrod gimnazjalistow, ale bez przesady.
Załatwię dziewczynki i w pokoju 207 zrobią striptiz. Nikogo na siłę tam nie zaciągnę, ba szkoła jeszcze zarobi, ja w przeciwieństwie do klechy zapłacę za wynajem.
Cytat:
a ktoś cię tam na siłę zaciągał? nie? wiec w czym problem? wiem, ze teraz ateizm jest modny wsrod gimnazjalistow, ale bez przesady.
wpajanie od małego pierdół i wierzenia w coś czego nie ma, to jest problem
Spoko dokument...
Myślę, że i tu konieczna jest moderacja, ponieważ trafiają się wśród użytkowników upośledzone jednostki, które nie potrafią ogarnąć znaczenia słowa "Dokumentalne".
Też jestem za jakąś moderacyjną kontrolą tego działu. Nie taką ślimaczą wstępną jak w obrazkach, ale coś musi być. Może kontrola następcza, czyli proste usuwanie takich rzeczy przez modów?
@pakicito
to udowodnij mi, że Boga nie ma. czekam.
Ja tutaj dostrzegam tylko jedną rzecz którą można uznać za popierdoloną. Wypierajcie się dalej wiary, a zobaczycie do czego to zaprowadzi, to jest celowe działanie aby nas wyzuć z moralności, każdy kto uważa się za ateistę niech nie postępuje wg zasad moralnych religii katolickiej bo działa tym samym zgodnie z jej zasadami więc pozdrawiam pseudo ateistów. Rycz autorze jak reszta baranów, i jak reszta na tą samą rzeź pójdziesz człowieku bez zasad.
teraz to zajebałeś, ja pierdolę; jako, że wypieram się owej religii, bo nie wierzę w coś co nie istnieje (@Jebać~ nie ma co udowadniać, skoro tego nie ma) to jako ateista mam być zły i zabijać ludzi?
znowu debile z sadistica będą debatować na temat wiary,a jakiś małolat myśli, że kogoś normalnego ciekawi ten chujowy temat.
Z działu, który nie jest dedykowany do tego typy dywagacji...
Felix0695, w profilu masz wiek 24 lata, a piszesz, że masz rekolekcje w szkole Do tego cenzurujesz słowa jakimiś pedalskimi gwiazdkami. Ustaw sobie prawdziwy wiek w profilu, bo inaczej dostaniesz bana :ban:
2.2. W celu dokonania rejestracji należy zaakceptować Regulamin, a potem w odpowiednim formularzu podać: login (przyszła nazwa Użytkownika), poprawny adres e-mail, hasło, płeć oraz datę urodzenia. Podanie nieprawdziwego wieku w celu uzyskania dostępu do działu dla dorosłych skutkuje blokadą konta.
Jeżeli jest to czemu pozwala, żeby ginęło tylu niewinnych ludzi z głodu, chorób, wojen, kataklizmów itp.?
Te zasady powstały zanim ktoś wpadła na pomysł chrześcijaństwa...
… sarkazmu się chwyta.
2.2. W celu dokonania rejestracji należy zaakceptować Regulamin, a potem w odpowiednim formularzu podać: login (przyszła nazwa Użytkownika), poprawny adres e-mail, hasło, płeć oraz datę urodzenia. Podanie nieprawdziwego wieku w celu uzyskania dostępu do działu dla dorosłych skutkuje blokadą konta.
JebaćCyganów napisał/a:
@pakicito
Jeżeli jest to czemu pozwala, żeby ginęło tylu niewinnych ludzi z głodu, chorób, wojen, kataklizmów itp.?
Tassadar napisał/a:
każdy kto uważa się za ateistę niech nie postępuje wg zasad moralnych religii katolickiej
Te zasady powstały zanim ktoś wpadła na pomysł chrześcijaństwa...
Tu nie ma czego udowadniać, bo to nie nauka, tylko wiara.
Jednak jak już chce się coś argumentować, to o wiele łatwiej jest stwierdzić, że boga nie ma, a jak ty bardzo chcesz się z tym kłócić to ciężar dowodów jest po twojej stronie.
@UP
Tak jak piszesz Prawa naturalne są ponad pisanymi. Niestety pewni troglodyci uważają, że nie wolno zabijać, bo tak bóg powiedział.
A teraz idę wpierdalać, bo nie poszczę i nie stoję właśnie w kilometrowej kolejce do spowiedzi
taki tam żarcik, nie spinać dupy
Mogę udowodnić ci, że jesteś tępą kurwą.
Tu nie ma czego udowadniać, bo to nie nauka, tylko wiara.
Jednak jak już chce się coś argumentować, to o wiele łatwiej jest stwierdzić, że boga nie ma, a jak ty bardzo chcesz się z tym kłócić to ciężar dowodów jest po twojej stronie.
@UP
Tak jak piszesz Prawa naturalne są ponad pisanymi. Niestety pewni troglodyci uważają, że nie wolno zabijać, bo tak bóg powiedział.
A teraz idę wpierdalać, bo nie poszczę i nie stoję właśnie w kilometrowej kolejce do spowiedzi
taki tam żarcik, nie spinać dupy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów