📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
A wystarczyło zamknąć drzwi pasażera które blokowały otwarcie drzwi kierowcy.
#niemazaco
#niemazaco
kamuha napisał/a:
Jestem kwejkozjebem . Wrzucam kwejkowe materialy. narzekam na kwejkowy poziom strony ,
Wspominam że” kurła kiedyś to dopiero było”. Mam pretensje do innych zwracającym uwagę na moją ignorancję, a przeciez to nie moja wina. Moje spierdolenie wynika z polityki portalu.
Fuck logic.
HAL9000/2 - Jak się do tego odniesiesz? Gość trafił w sedno całego tego pierdolenia, ze "kiedyś to było". Jakie kurwa "kiedyś"? Odkąd przeglądam sadistica (około 7 lat) tematy są na mniej więcej na tym samym poziomie. Nie zalatuje mi tu kwejkiem, mimo czasem słabszych tematów.
Poza tym:
HAL9000/2 napisał/a:
nie szukam poklasku bo i po co? od wirtualnych piw nie wzbogacę sie ...
Skoro nie szukasz poklasku, to czemu próbujesz się wpasowywać w:
HAL9000/2 napisał/a:
tą kwejkopodobną linię...
?
HAL9000/2 napisał/a:
Głupi sentyment do tej strony
Wcale nie głupi. Jest to jedyna strona, na której mam założone konto. I nie przeszkadza mi zupełnie, jeśli oprócz flaków, wypadków i krwi obejrzę raz na jakiś czas coś śmiesznego/ głupiego.. A w komentarzach lubię poczytać jak ktoś coś pierdolnie zabawnego, a nie narzekanie w stylu "wypierdalaj na kwejka" po raz tysięczny...
Ale co mu się upiekło?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów