sadistic sadistikiem ale współczuje człowiekowi
noż kurwa, rozwaliło mnie
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
a tak w ogóle.. rejestrowałem się wiele lat temu tutaj by oglądać takie właśnie okropieństwa... czy dziś mam żądać jakiegoś zadośćuczynienia bo nie kiwając palcem znalazłem sie na kwejku bis?
Twój temat o jaszczurce w sałacie jest taki statystyczny. Tak ocieka brutalnością i okropieństwami, że własnie administrator strony zwołał nadzwyczajne zebranie obsługi forum na którym będziemy debatować czy aby nie przenieść tego tematu do działu HARD.
JAK POBIERAĆ FILMIKI Z NASZEJ STRONYTwój temat o jaszczurce w sałacie jest taki statystyczny. Tak ocieka brutalnością i okropieństwami, że własnie administrator strony zwołał nadzwyczajne zebranie obsługi forum na którym będziemy debatować czy aby nie przenieść tego tematu do działu HARD.
i powiedz mi koleś po co to? czy ja neguję twój materiał? dajesz przykład mojego jak samo-zaprzeczenia? owszem...materiał na miarę kwejka-bis tak to wynika z nowej nazwijmy to wytycznej polityki... i nie ja te wytyczne ustalałem.. ja elastycznie wpisuję się w tą kwejkopodobną linię... i tylko wspominam ... że kiedyś sadol był sadolem...
Bo od narzekania i zakładania właśnie takich tematów jak ww tak to potem wygląda że jeden na 10 tematów jest godnych tej strony. Ale prawda jest taka że wystarczy sobie wejść w ranking najlepszych tematów czy wbić losowo główną z np 2013 czy 2014 roku i niczym się ona nie różni od tego co jest teraz. Jak ktoś chce sobie bziakać to zawsze znajdzie powód i będzie szukał tym poklasku u innych jaki to sadol jest chujowy.
Nawet patrząc na dział HARD to więcej piw maja tematy z cyckami niż tam gdzie leje się krew czy upierdzielają komuś łepetynę.
podzieliłem się spostrzeżeniami... a proporcje jeszcze sprzed kilku lat (wcześniejszych niż podajesz) są jednak inne... ktoś położył nacisk by strona "zgrzeczniała" i tak sie stało... i nie wstawaj tych gimnazjalnych memów... obciach dla dorosłego człowieka.
JAK POBIERAĆ FILMIKI Z NASZEJ STRONYi powiedz mi koleś po co to? czy ja neguję twój materiał? dajesz przykład mojego jak samo-zaprzeczenia? owszem...materiał na miarę kwejka-bis tak to wynika z nowej nazwijmy to wytycznej polityki... i nie ja te wytyczne ustalałem.. ja elastycznie wpisuję się w tą kwejkopodobną linię... i tylko wspominam ... że kiedyś sadol był sadolem...
Jestem kwejkozjebem . Wrzucam kwejkowe materialy. narzekam na kwejkowy poziom strony ,
Wspominam że” kurła kiedyś to dopiero było”. Mam pretensje do innych zwracającym uwagę na moją ignorancję, a przeciez to nie moja wina. Moje spierdolenie wynika z polityki portalu.
Fuck logic.
sadistic sadistikiem ale współczuje człowiekowi
Wyobrażam sobie co by było jakby na miejscu człowieka był pies .
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów