📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
22 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kierowca tez czlowiek .
Rzeczywiście afera. Chłop jeździ kilka dobrych godzin za kółkiem wożąc tych trzęsących się z kamerą szczyli, traci chłop nerwy, zjada go stres, korki, smród spalin, pierdolenie za uchem starej babki. Ma przerwe może zjeść kanapkę, wypić kawę ale też dla odstresu strzlić szybkie trzepanko. Stary jest to może publicznie chuj go to a małolat sie kitra gdzieś po strychach nocą.
No co, jeszcze kierowca na ręcznym
Facet się zatrzymał to i ręczny zaciągną , wszystko zgodnie z przepisami o ruchu drogowym ;p
Uczestnicy „No Fap November 2” 2011 na co dzień
"Jakość słaba bo nagrywane za czasów jak N6310i była telefonem nr.1ę
Ale ten telefon dalej jest NR 1 , kto używał ten wie o czym mówię .
Ale ten telefon dalej jest NR 1 , kto używał ten wie o czym mówię .
djpolb napisał/a:
Jakość słaba bo nagrywane za czasów jak N6310i była telefonem nr.1
skrót od "numer" pisze się bez kropki (bo skrót kończy się na ostatnią literę skracanego wyrazu).
Jeszcze, żeby autorowi filmu się tak ręce nie trzęsły... widać, że to dla niego coś nowego ;/ Mógłby ustawić kamerę na statywie, który mu się zrobił...
@up
autorowi ręce się trzęsły bo fapoował z kolega pod fapującego pekaesiaka.. a pekaesiak widział i myślał że malolaty fapują pod siebie.. to też fapował pod małolatow.. czy jakoś tak.. takie fapujące perpetuum mobile : )
autorowi ręce się trzęsły bo fapoował z kolega pod fapującego pekaesiaka.. a pekaesiak widział i myślał że malolaty fapują pod siebie.. to też fapował pod małolatow.. czy jakoś tak.. takie fapujące perpetuum mobile : )
Założę się że ma w tym Jelczysku zamontowane z dziesięć lusterek do podglądania lasek w miniówkach...
Mnie najbardziej rozbawiło " PKS Puławy".
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów