📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Oto życie przeciętnego obywatela za panowania krula korwinka...
JesusChytrus napisał/a:
Nawet do filmiku z Hindusem pijącym mleko z wymion krowy dowalasz komentarz o polskiej polityce? Skończ już tą błazenadę chłopie. Albo nie moderacja skończy za ciebie i wyśle na 30 dniowy urlop przymusowy (w5).
JesusChytrus napisał/a:
Ten mały przynajmniej pomacał cyca, w przeciwieństwie do Ciebie.
JesusChytrus napisał/a:
Ekspercie nie jesteś moderatorem więc daruj sobie czcze pogróżki. Nie naruszyłem regulaminu w przeciwieństwie do takiego np. remi...
Oj nie ładnie. Nie dość, że troll to na dodatek donosiciel.
A mały cielaczek głodny stoi. Chyba nigdzie indziej osobnik innego gatunku nie pije mleka od samicy innego gatunku.
O kurwa, wege ciota xD
Jeżeli nigdy nie piliście mleka prosto od krowy (nie mówie o tym gównie w sklepie) to nie mieliście życia
Ja sama osobiście doiłam krowy, u dziadka na wsi, nigdy nic nie smakowało lepiej, jak świeże mleczko i drożdżówka zrobiona przez babunie!
Kaska napisał/a:
Ja sama osobiście doiłam krowy, u dziadka na wsi, nigdy nic nie smakowało lepiej, jak świeże mleczko i drożdżówka zrobiona przez babunie!
chcesz mnie wydoić? będzie smakowicie, gwarantuję
no i drożdżówka też się znajdzie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów