📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:36
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:19
🔥
Ajfoniara
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ale gówno. Gdyby mu jeszcze dupy dała i petardę wypolerowała to materiał by się kwalifikował tutaj
Wylizałby to dupsko hahah
nogi wyrzeźbione, a pod kartoflanym ryjem cztery brody. genetyka to kurwa
chceszczynie napisał/a:
Kto wybrzydza
Ten nie rucha
Pewnie zobaczył szparę między pośladkami.
chceszczynie napisał/a:
ja ostatnio fisniesiare w autobusie widziałęm, dupa to było 11/10, insta tyłek ale twarz... bardzo przeciętna... na początku w ogóle jej nie zauważyłem bo dupe zobaczyłem potem...
SantaMaria napisał/a:
ja ostatnio fisniesiare w autobusie widziałęm, dupa to było 11/10, insta tyłek ale twarz... bardzo przeciętna... na początku w ogóle jej nie zauważyłem bo dupe zobaczyłem potem...
Nieprawdopodobne przeżycie.
Ja wczoraj widziałem samochód na ulicy.
Oblizuje się bo nie widzi jej z przodu.
Spójrz jak wyglądają zawodowe fitnesski. Szpetne pyski, więc mają ogromne samozaparcie by pracować nad ciałem. Jedynie chyba tylko Julia Fusiecka ma przyjemną buzię.
SantaMaria napisał/a:
Spójrz jak wyglądają zawodowe fitnesski. Szpetne pyski, więc mają ogromne samozaparcie by pracować nad ciałem. Jedynie chyba tylko Julia Fusiecka ma przyjemną buzię.
Myslalem ze mu wypoleruje berło
d-_-bE.Prigozhin61 napisał/a:
Ale gówno. Gdyby mu jeszcze dupy dała i petardę wypolerowała to materiał by się kwalifikował tutaj
racja.... szkoda marnowac czas na takie gowno... chyba ze autor to ten dziadek albo jego stary
chceszczynie napisał/a:
nogi wyrzeźbione, a pod kartoflanym ryjem cztery brody. genetyka to k***a
Masz na myśli dziadka ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów