Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Baba...
Facet by czegoś takiego nie dość że nie wymyślił, to na pewno nie zrobił.
AyCaramba napisał/a:
Baba...
Ale chętnie by obejrzał jak ktoś to robi?
Po budowie widac ze pies w typie amstafa czy czegos podobbego, a potem ze pies agresywny bo tatus glupie zarciki w domu i psa wk🤬ia myslac ze sie bawi

jezu już chciałem napisać "jakie piękne kule" , a dopiero po chwili zajarzyłem że to nie hard i że to pies jest xd
n3grom napisał/a:
Po budowie widac ze pies w typie amstafa czy czegos podobbego, a potem ze pies agresywny bo tatus glupie zarciki w domu i psa wk🤬ia myslac ze sie bawi
Po budowie jaj czy jak ?
n3grom napisał/a:
poznajesz rasę psów po jajach? szacun, chyba
n3grom napisał/a:
niezłe paznokcie se ten tatuś zrobił ślepaku
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie