📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Ma szczęście że mu ręki do samego łokcia nieupierdolił
AyCaramba napisał/a:
Baba...
Facet by czegoś takiego nie dość że nie wymyślił, to na pewno nie zrobił.
Ale chętnie by obejrzał jak ktoś to robi?
Po budowie widac ze pies w typie amstafa czy czegos podobbego, a potem ze pies agresywny bo tatus glupie zarciki w domu i psa wkurwia myslac ze sie bawi
jezu już chciałem napisać "jakie piękne kule" , a dopiero po chwili zajarzyłem że to nie hard i że to pies jest xd
Proncioch lubisz psie wory? Co nie ?
n3grom napisał/a:
Po budowie widac ze pies w typie amstafa czy czegos podobbego, a potem ze pies agresywny bo tatus glupie zarciki w domu i psa wkurwia myslac ze sie bawi
Po budowie jaj czy jak ?
juz się na fiuty psów przerzucił
n3grom napisał/a:
poznajesz rasę psów po jajach? szacun, chyba
n3grom napisał/a:
niezłe paznokcie se ten tatuś zrobił ślepaku
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów