Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nic mnie nie wkurwiło tak jak ty śmieciu zajebany obyś zdechnął
Nie zesraj się cioto
Gówniak to już tylko na śmietnik lub garnka. Warzywko jebaniutkie
już nie bądź taki wylewny z tą twoją empatią.
Nic mnie nie wkurwiło tak jak ty śmieciu zajebany obyś zdechnął
Ty ale to nie jest strona naszebombelki.pl, to że twoje osiągnięcie życiowe skończyło się na zalaniu formy to gówno to kogo obchodzi
Ty ale to nie jest strona naszebombelki.pl, to że twoje osiągnięcie życiowe skończyło się na zalaniu formy to gówno to kogo obchodzi
Heh, zawsze to jednak miliard razy większe osiągnięcie niż pozostawanie na etapie piwnicznego waligruchy spuszczajacego się na widok konających dzieci, co stawia was najniżej w hierarchii społecznej, daleko za żulem srajacym pod siebie na klatce schodowej
Długo się miotał. Jakiś ekspert może to wyjaśnić?
Mała waga = mniejszy ucisk liny na tchawicę, więc coś tam oddychał w trakcie dyndania
Długo się miotał. Jakiś ekspert może to wyjaśnić?
moze dlatego ze to nie byl supel a zwykla lina... pewnie zachaczyla tylko o uszy (na szczescie) i nie uciskala zbyt mocno szyi...
ale i tak troche czasu i by pewnie zmarl...
Jesteś pierdolonym gnojem. Spotka Cię odpowiednia kara... Karma wraca kurwo, pamiętaj.
Usuń konto
Heh, zawsze to jednak miliard razy większe osiągnięcie niż pozostawanie na etapie piwnicznego waligruchy spuszczajacego się na widok konających dzieci, co stawia was najniżej w hierarchii społecznej, daleko za żulem srajacym pod siebie na klatce schodowej
Usuń konto
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów