Lepkoręki da Silva został przyłapany na kradzieży w piątek, 19. lipca na parkingu supermarketu Carrefour de Flores w centralno-zachodnim Manaus.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:20
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Przez to intro czuję się, jakbym oglądał jakieś reality-show. Co w zasadzie jest bliskie prawdy
Panie dzieju, ta Brazylia to już się robi telenowela.... Weź się ogarnij i wrzucaj materiały ciekawe, a nie hurtowe... Dużo wcale nie znaczy dobrze.
Napisałbym, że obili go jakby obrobił SKOK Wołomin, ale chyba tego nie napiszę.
najpierw publiczny wpierdol dla ogółu, a teraz przenoszą go na dział HARD
Kiedyś mi było żal tych linczowanych brazylijskich rzezimieszków ale w sumie przecież oni nie mają żadnej litości dla swoich ofiar.
Także tego jechać z nim a truchło do kanału krokodylom na pastwę.
Także tego jechać z nim a truchło do kanału krokodylom na pastwę.
I pomimo, że są krwawe samosądy ni chuja nie jest lepiej w tym kraju....
TB303 napisał/a:
Przez to intro czuję się, jakbym oglądał jakieś reality-show. Co w zasadzie jest bliskie prawdy
Jakie reality-show? Przecież widać, że jest to intro z zawodów piłki siatkowej.
Przeczytałem "jednoręki", widzę dwie ręce i już mam nadzieję na ciekawy plot twist a to tylko mój mózg sobie widzi to co chce...
Jestem ciekawy czy ci co takich najmocniej napierdalają sami są niewinni
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów