📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Oni chyba wiedzieli, że to pies i mieli na niego zlecenie. Niestety nikt im nie powiedział, że to owczarek niemiecki.
Wniosek: Policía Federal ma lepszą strzelnicę niż kartele
@mwaski, kartele specjalizują się w strzałach z bliskiej odległości.
kolega na motorku, jak każdy kryminalista, charakterny, honorowy, pomógł koledze, a gdyby go dupnęli, a kolega by nie zginął, z pewnością by nie doniósł na kolegę. Pewnie ma wytatuowane na karku "jebać 60"
Halman napisał/a:
wyczuwam ennio morricone...
Co Ty nie powiesz?
A fistful of Dollars. Za garść dolarów. Klasyka spaghetti western, obok Za kilka dolarów więcej" i "Dobry, Zły i Brzydki".
Halman napisał/a:
wyczuwam ennio morricone...
Jego nie można pomylić chyba z nikim innym, tak jak nie pomylisz smażonego kotleta własnej od matki z innym, jak nie pomylisz pierogów od babci z żadnymi innymi, jak nie pomylisz penisa wójka od .... a czekaj, zagalopowałem się xD
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów