i to jest magik... z drugiej strony dużo to chyba nie ukręcił...
Jeśli to stówy to troche ich zgarnął
ale co on tam zrobił dokładnie ?
Zajebał stówkę albo dwie... Głupek.
Jeżeli ukradłby tak 460 zł 10 razy w ciągu dnia to ma 4600. Do kwartału ma się to z lekka więcej niż 1500 na miesiąc. Tyle w polsce zarabia mniej niż 2% ludzi, więc nie porównuj wszystkich do siebie!
Dla mnie nie ma różnicy, czy jesteś drobnym złodziejaszkiem który zajebał stówę babce na kasie czy jesteś banksterem który kradnie miliardy. Jeden i drugi zasługuje na kurację, albo kulę w łeb (choć kula to koszt, lepiej zastosować wielorazową linkę, drzewo i taboret).
Ni hu hu koleżko towarzyski, bo do 250 zł obwiązuje wykroczenie. Sugerowałem jedynie, że "złodziejska kurwa" jest w stanie ugrać więcej, niż praworządny obywatel ciężko zapierdalając. Szczerze wątpię, żeby wykroczenia się nakładały jeśli nie złapią na gorącym (jakiś sadolowy prawnik to uściśli?). No a tak nawiasem, 10 wyjeb dziennie * (razy, mnożenie, żebyś skumał) 460 (idąc Twoim tokiem rozumowania) * (mnożąc przez 30 dni w miesiącu, oczywiście uśredniając) = 138 000... Ty dajesz na roksie, że tyle zarabiasz?
Gdybym dorwał tego skurwiela to bym połamał ręce, jak znowu bym złapał, to bym poucinał ręce, a gdyby znowu miał chęci na kradzież, to bym zajebał, jak kurwa świnie.
Dla mnie nie ma różnicy, czy jesteś drobnym złodziejaszkiem który zajebał stówę babce na kasie czy jesteś banksterem który kradnie miliardy. Jeden i drugi zasługuje na kurację, albo kulę w łeb (choć kula to koszt, lepiej zastosować wielorazową linkę, drzewo i taboret).
Już chciałem napisać coś w stylu "idź spakuj plecak do szkoły", ale rzuciłem okiem na profil, a tam wiek 33 lata. Naprawdę? Tyle lat masz, a kozaczysz w Internecie jak gimbus? Ukradł koleś kasę, to ukradł, po co się tak unosić? Są na to paragrafy w kodeksie karnym w każdym kraju i policja żeby go złapać, a po drugie kasjerka też mogła by być bardziej ogarnięta i wyczuć gościa, a jak nie pilnuje pieniędzy, to już jej problem.
BTW, łapy za kradzież to się ucina w krajach arabskich, jeżeli oni są dla Ciebie inspiracją, to trochę słabo ;/
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów