18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 11:41
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
Ludomir 2011-03-03, 17:44
Belgia najlepsza ze wszystkich bez rządu

Widzisz źdźbło w oku bliźniego, a belki w swojej dupie nie zauważasz.
Zgłoś
kubus12343 2011-03-03, 22:59
czy to jest jeden z tych obrazków, że jak sie zrobi zeza to pokazują sie cycki? bo ten obrazek chyba sie zepsuł

Osama cie zajebie za robienie laski euro-cwelom
Zgłoś
Betrayer 2011-03-12, 23:43
A gdzie ta arabska Francja sie pytam sie !
Zgłoś
meszamorum 2011-03-13, 0:24 3
Przykład Belgii pokazuje, że ta cała demokracja jest o kant dupy potłuc. Rządu nie mają już prawie 9 miesięcy (od 26 kwietnia ub. roku), a żyją. Niebo im się na głowy nie zwaliło, pociągi nie przestały jeździć i nie rodzą się cielaki z dwoma głowami. Natomiast król jak był, tak jest i będzie.

By uczynić z ludzi niewolników, należy im wmówić, że wszystkie problemy, to problemy społeczne.
[img:0c2c9dea36]http://vader.joemonster.org/upload/zps/thumb128_653300f580ed59nies.jpg[/img:0c2c9dea36]
Zgłoś
n................e 2011-04-26, 13:47
to jest stare teraz doszła syria i nie wiem co tam robią włochy
Zgłoś
D................r 2011-04-30, 23:57
@up
włochy to ty masz pod pachami (chyba), a to są Włochy.
Zgłoś
Tyler. 2011-05-01, 13:29
@up to może wytłumacz a nie się spinasz, ja też nie wiem co z Włochami
Zgłoś
owiecs 2011-05-01, 13:46
@up
Jeśli hasła "Berlusconi" i "Bunga Bunga" nic wam nie mówią, to nie wróćcie do piaskownicy
Zgłoś
farenc 2011-05-01, 19:15 1
Czy ty wiesz na czym polega proces defragmentacji? Nieuzywaj slow, ktorych znaczenia nie znasz...

Cytat:

WIKI:
Defragmentacja – operacja układająca pliki na dysku komputerowym tak, aby system miał do nich szybszy dostęp. Najczęściej jest to poukładanie bloków jednego pliku po kolei, kiedy są one rozrzucone po całej partycji.

知恵者一人馬鹿万人。
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów