To pułapka
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
46 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
To pułapka
Tam pewnie jeździło mnóstwo pojebów na rowerach, to powiesili linkę. Tylko trochę za nisko. powinna być ciut wyżej. Amatorzy.
Co ty chrzanisz?!
Wiesz jak ciężko taką metalową czy plastikową linkę zauważyć jak biegniesz, zwłaszcza że jest śnieg. Dlatego logiczne że mogła się zlać z tłem. Z tego powodu ludzie obwiązują je wstążkami.
luxpiotr napisał/a:
Pojeb to powiesił tą linkę. Mam nadzieję, że złapią skur... i powieszą za jajca na tej lince.
Ja uważam że ktoś dobrze zrobił, wieszając tą linkę.
Po co zdjęcie tego Quebonafajde wstawiasz?
Kurwa chyba pierwszy śmiałek który tego dokonał odkąd przeglądam internety. Wręcz "zmiażdżony przez zasadę" że to jest niewykonalne. Jakby przestroga dla przyszłych gorliwych .
Wiesz jak ciężko taką metalową czy plastikową linkę zauważyć jak biegniesz, zwłaszcza że jest śnieg. Dlatego logiczne że mogła się zlać z tłem. Z tego powodu ludzie obwiązują je wstążkami.
Ty tak serio?
dignogato napisał/a:
Ja uważam że ktoś dobrze zrobił, wieszając tą linkę.
Jesteś gównem społecznym jak te puste lale.
Twójbug napisał/a:
Jesteś gównem społecznym jak te puste lale.
Cóż za wzburzenie. Pewnie wróciłeś pamięcią do chwili gdy złapałeś się w sidła na małych pedałków. Równowaga musi być - są dobrzy ludzie którzy wieszają linki, i są też jebane cioty, ofiary losu, które się łapią we "wnyki".
Ja bym powiesił drut kolczasty. Najlepiej pod prądem. I wysmarował kolce kurarą.
a zrobi ktoś z tego giffa? bo raz to oglądnąć to tak jakby wcale nie oglądać
Kurrarę ciężko dostać, ale końskim gównem można śmiało nacierać. jak dobrze trafi, to może tężca złapie taki pojebek.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów