Jak się już pewnie domyśleliście jest to serce wieloryba przywiezione do szkoły weterynaryjnej na badania.
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Szkoda że nie działa. Ciekawe ile by jeszcze pulsowało po zabiciu
W jednym z odcinków Herkulesa było, że połknął go potwór morski, przy którym wieloryby były malutkie jak płotki, a dzielny heros zabił potwora uciskając jego serce aż przestało bić. A było ono wielkie jak sam sk🤬ysyn
z................g
2013-03-07, 2:44
Dla mnie to jest stary materac i c🤬j.
Myślałem, że to k🤬a Kabuto :o
j................e
2013-03-07, 8:26
Idealne w razie powodzi. Rozrusznik od stara, rure pcv 100 i można wypompować wodę z piwnicy
R................t
2013-03-07, 9:09
Maja ponoć kaliszowi przeszczepić
ja p🤬le niewiem czemu ale myslalem ze to jakas potargana moszna
I................o
2013-03-08, 10:07
Piękny kawał mięcha, ciekawe jak smakuje.
Strzelałem w p🤬de wieloryba. Bylem blisko
J................D
2013-03-09, 1:19
c🤬j ze zimne ... grunt ze miesko <fejp>
s................r
2013-03-09, 12:25
Aaaa domyśliłem się po 3 zdjęciu
h................9
2013-03-09, 12:31
Wygląda jak UFO !!
t................2
2013-03-09, 12:40
myślałem ze to stary materac z jakiejs cyganskiej rodziny
b................w
2013-03-09, 12:40
Cytat:
W jednym z odcinków Herkulesa było, że połknął go potwór morski, przy którym wieloryby były malutkie jak płotki, a dzielny heros zabił potwora uciskając jego serce aż przestało bić. A było ono wielkie jak sam sk🤬ysyn
Wyj🤬es z tematem

....