mam w dupie małe miasteczka[ Dodano: 2024-10-24, 14:42 ]
Tępy chuj
Jak każdy komuch
mam motor za 15 koła
też kiedyś chciałem kupić sobie motocykl za małolata ale poznałem dziewczynę...
i mi przeszło
Kupiłem sobie ostatnio elektryczną pompę do paliwa do tankowania samodzielnie motocykli w garażu i w instrukcji była informacja, że nie nadaje się do tankowania benzyny. W chuju to miałem i tankowałem. W czasie tankowania mnie tchnęło, że mam motor za 15 koła i żadnej gaśnicy, więc jak jebnie to kiedy ja będę na takim filmiku. Nie używam już tej pompy.
A nie wpadłeś na pomysł, że zawsze warto kupić gaśnicę. Nawet jak się ma taki niedrogi "motor"?
Kupiłem sobie ostatnio elektryczną pompę do paliwa do tankowania samodzielnie motocykli w garażu i w instrukcji była informacja, że nie nadaje się do tankowania benzyny. W chuju to miałem i tankowałem. W czasie tankowania mnie tchnęło, że mam motor za 15 koła i żadnej gaśnicy, więc jak jebnie to kiedy ja będę na takim filmiku. Nie używam już tej pompy.
Wszelkie urządzenia i pompy do płynów łatwopalnych muszą być zrobione w EX (zgodnie z dyrektywą ATEX) ceny to zwykle x10:D
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Przyjmuję do wiadomości, że wszystkie materiały audiowizualne wgrane na serwery na tej stronie przeznaczone są dla osób pełnoletnich i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolem dozwolone od lat 18 na odtwarzaczu filmów