tylko patrzeć i się uczyć
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
tylko patrzeć i się uczyć
kur2005 napisał/a:
gdzie jest kurwa filmik? byl lepszy niz te pseudokomiksy
Jakiś przewrażliwiony mod usunął.
A teraz klęczy na grochu w ramach skruchy że coś tak obrazoburczego ujrzały jego oczęta.
Co za pedał mod. Zajebisty filmik usunął. Pewnie taki cioł z oazy co lubi cnotki albo księży. A ponoć to kurwa portal bez jebanej cenzury.
Jak Rutkowski był w puszce to mu pewnie ostro perskie oko rozjechali , dlatego taki bystry
Najbardziej wkurwia mnie jak ktos pierdoli bzdury typu rutkowski showman, mistrz dedukcji itp. koles ma leb zna sie na swoim fachu a przy okazji zarabia spore pieniadze. glupi zazdrosnicy...
Weź ktoś wrzuć jeszcze raz ten filmik, który był w komentarzach Nie mogę tego nigdzie w necie znaleźć. Albo chociaż na pw?
ringus napisał/a:
Weź ktoś wrzuć jeszcze raz ten filmik, który był w komentarzach
Jeżeli został skasowany to musiał być jakiś powód. Wymieniajcie się tym filmem na PW.
No niby upadek, niby dziecko lekkie i inna siła uderzenia.. ale kurwa puść dziecko małe, półrocznego niemowlaka z wysokości półtora metra i niech głową jebnie w ostry próg ... wystarczy ze spadnie na główkę, na to jebane ciemiączko. Więc nie pierdolcie że nie możliwe. Swoją drogą ta matka to kurwa, bo każdy normalny rodzic leci na pogotowie, dzwoni, ratuje krzyczy a ona po prostu zakopała dziecko pod gruzem i śmieciami.. jak śmiecia, bo nawet psa się tak nie chowa. I jeszcze miała czelność tą całą szopkę odpierdalać i chodzić na horrory i malować się. Od początku mi nie pasowało coś. Matka której dziecko zaginęło tak nie wyglądała. ona po prostu nie przejmowała się tym wszystkim. Jak będziecie kiedyś mieć dzieci zrozumiecie.
P.s ja też poproszę link do usuniętego filmu na PW jak można.
P.s ja też poproszę link do usuniętego filmu na PW jak można.
BongMan napisał/a:
Sosnowiecka policja przez tydzień ponad się z tym pierdoliła
Masz na myśli tego dzieciaka?
Matula całkiem fajna, jak chce mogę zrobić jej drugiego dzieciaka. Może tym razem zabije je w bardziej spektakularny sposób.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów