tylko patrzeć i się uczyć
tylko patrzeć i się uczyć
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Daj Ci Boże, żebyś w życiu mial choć 1/4 jego sprytu...
co jak co, ale uważam, że akurat jakikolwiek aspekt tej sprawy powinien być najmniej komentowana w taki, jak Ci sie zapewne wydaje, zabawny sposob. Nie ważne jak do tego doszedł, ważne że znalezli dzieciaka.
I pierdolą głupoty, że upadek z takiej wysokości nie zrobi człowiekowi krzywdy.
4lata temu, 20m ode mnie wyjebał sie facet, po kilku sekundach byłem pierwszym, który do podszedł, facet nie żył. A co tu mówić o polrocznym dzieciaku, z kośćmi jak zapałki. smiech.
...I pierdolą głupoty, że upadek z takiej wysokości nie zrobi człowiekowi krzywdy.
4lata temu, 20m ode mnie wyjebał sie facet, po kilku sekundach byłem pierwszym, który do podszedł, facet nie żył. A co tu mówić o polrocznym dzieciaku, z kośćmi jak zapałki. smiech.
Dziecko jest lekkie, inna siła uderzenia, plus dochodzi bezład ciała jak u pijanego. Tak czy siak pewnie to nie ona, bo biedna musiała pójść z partnerem do kina na horror żeby się odstresować
ja pierdole...
Daj Ci Boże, żebyś w życiu mial choć 1/4 jego sprytu...
co jak co, ale uważam, że akurat jakikolwiek aspekt tej sprawy powinien być najmniej komentowana w taki, jak Ci sie zapewne wydaje, zabawny sposob. Nie ważne jak do tego doszedł, ważne że znalezli dzieciaka.
I pierdolą głupoty, że upadek z takiej wysokości nie zrobi człowiekowi krzywdy.
Ale kocyk był śliski...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów