tylko patrzeć i się uczyć
tylko patrzeć i się uczyć
Daj Ci Boże, żebyś w życiu mial choć 1/4 jego sprytu...
co jak co, ale uważam, że akurat jakikolwiek aspekt tej sprawy powinien być najmniej komentowana w taki, jak Ci sie zapewne wydaje, zabawny sposob. Nie ważne jak do tego doszedł, ważne że znalezli dzieciaka.
I pierdolą głupoty, że upadek z takiej wysokości nie zrobi człowiekowi krzywdy.
4lata temu, 20m ode mnie wyjebał sie facet, po kilku sekundach byłem pierwszym, który do podszedł, facet nie żył. A co tu mówić o polrocznym dzieciaku, z kośćmi jak zapałki. smiech.
...I pierdolą głupoty, że upadek z takiej wysokości nie zrobi człowiekowi krzywdy.
4lata temu, 20m ode mnie wyjebał sie facet, po kilku sekundach byłem pierwszym, który do podszedł, facet nie żył. A co tu mówić o polrocznym dzieciaku, z kośćmi jak zapałki. smiech.
Dziecko jest lekkie, inna siła uderzenia, plus dochodzi bezład ciała jak u pijanego. Tak czy siak pewnie to nie ona, bo biedna musiała pójść z partnerem do kina na horror żeby się odstresować
jest jeszcze gorsza od tej matki
zwolnić ją...
co jak co, ale uważam, że akurat jakikolwiek aspekt tej sprawy powinien być najmniej komentowana w taki, jak Ci sie zapewne wydaje, zabawny sposob. Nie ważne jak do tego doszedł, ważne że znalezli dzieciaka.
I pierdolą głupoty, że upadek z takiej wysokości nie zrobi człowiekowi krzywdy.
Ale kocyk był śliski...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów