Po tagach nie znalazłem.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Po tagach nie znalazłem.
od kiedy kurwa goni się w przeciwną stronę :O
Od kiedy pisze się komentarze przed oglądnięciem filmiku?
Spierdolenie w krzaki, nie jest kurwa sprytne.
Chłopaczki tak bardziej sobie wkręcili że ktoś ich goni, stąd też zapewne udało im się "uciec".
Chłopaczki tak bardziej sobie wkręcili że ktoś ich goni, stąd też zapewne udało im się "uciec".
Moreq napisał/a:
Spierdolenie w krzaki, nie jest kurwa sprytne.
Było jasno pokazane, że policja zawraca za nimi przez "martwe pole" a potem przejeżdża mijając "ich" krzaki.
cóż za spryt i odwaga, coś nieprawdopodobnego !
akcja jak w filmie "enduro boys" hehehe
No i dobrze zrobili. Mendy zawróciły bo zwęszyli sposób na podniesienie statystyk.
Emulator, kilka romów, pad bez analogów i zabawa na resztę życia!
Za co niby mieli by ich gonić? Nie widziałem żeby włączyli koguta, nie widać na tym filmiku (albo ja mam coś z oczami) żeby ktokolwiek za nimi zawracał. Wkręcili sobie banię i nagrali dramatyczny filmik.
- Yoda
Nie wiem czy widać tam jak policja zawraca, ale wiem jedno, jeżeli nawet sobie ubzdurali to i tak lepiej zjechać w krzaki i chwilkę poczekać, niż mieliby zapierdalać i stworzyć niebezpieczeństwo dla innych.Ten chłopak ma na YT konto youtube.com/user/querly?feature=watch i ma na tym parę filmików na których widać wyraźnie parę "potyczek z prawem" więc nie wykluczone, że pieski pojechały za nimi.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów