📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
28 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Film nie pokazuje całego zajścia więc bym był ostrożny z tym molestowaniem bo teraz baby nawet niewłaściwe spojrzenie uznają za gwałt
Gdyby czarny białorycerz nie wymierzył pierwszego ciosu kaskiem to do jutra by się tam małpy za nim kręciły
pfefe napisał/a:
Film nie pokazuje całego zajścia więc bym był ostrożny z tym molestowaniem bo teraz baby nawet niewłaściwe spojrzenie uznają za gwałt
Ja podobno ostatnio oczami zgwałciłem cztery w galerii handlowej, dwie na przystanku i jedna na pasach...
I jest to trup ale do pionu stawiają
psotny_fiutek napisał/a:
Ja podobno ostatnio oczami zgwałciłem cztery w galerii handlowej, dwie na przystanku i jedna na pasach...
Hahaha jaki bidok autobusem jezdzi
psotny_fiutek napisał/a:
masz moze fotkę oczu ? koleżanka pyta...
"wg źródła sprzątacz próbował molestować dwie niewiasty za co odwdzięczyły się wpierdolem "
Ja widzę, że wpierdol dostał od małpoluda.
Ja widzę, że wpierdol dostał od małpoluda.
Gdyby tak samo molestował je trener personalny albo wymuskany "przedsiębiorca" w bmw to by podryw.
lukas_21221 napisał/a:
Hahaha jaki bidok autobusem jezdzi
Wygodny!Z głowy podatki,opłaty za parkowanie,konserwację,paliwo,nie boli głowa o miejsce do parkowania,kradzież,wandalizm!Jadę autobusem,za darmo i mam wszystko wd...!30 lat jeździłam samochodem;benzyna jeszcze była na kartki,nowy akumulator za dewizy w Pewexie, i warunki były inne!Mniejszy ruch,bez pijusów,naćpanych i genetycznych debili,w rękach których samochód to jak AK 47 w rękach 4-rolatka!Święty spokój!
Też bym uważał ze słowem molestowanie, bo we współczesnych lewackich czasach, gdy powiesz jakiejś niedojebanej, pierdolniętej babie,
że ma ładne cycki, to też powie o gwałcie
Edit
lewaczki nie mają cycków, tylko naleśniki
że ma ładne cycki, to też powie o gwałcie
Edit
lewaczki nie mają cycków, tylko naleśniki
Gdyby każda kobieta była taka waleczna to by nie było tych gwałtów
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów