po swoim psie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Podoba mi się jak ucieka i z jego gardła wydobywa się ten złośliwy śmiech.
i taka prawda. pies to odpowiedzialność, a nie tylko przyjemność dla niektórych gdy gwałci nogę właściciela
-Niesamowicie smutno.
-Też tak sądzę.
-Zasmuć mnie..
Jedno piwko mogę dać, dwa by były jakby kupka została wtarta w twarz właściciela
ja nadal nie potrafię postawić dwóch piw za jeden temat
ma gościu rację zasrane całe chodniki masz kurwa psa to sprzataj po nim a nie wygnie się na srodku chodnika i napierdala ile wlezie.
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Pener666 napisał/a:
ja nadal nie potrafię postawić dwóch piw za jeden temat
Jakbyś się chwilę zastanowił to byś znalazł sposób. Jedno słówko podpowiedzi - multikonto
Jakbyś się chwilę zastanowił to byś znalazł sposób. Jedno słówko podpowiedzi - multikonto
ale to sprzeczne z regulaminem
ojtam, ojtam... przytrzymaj mocno 3 sekundy na ikonce PIWO i wystawiasz kolejne
aż się zalogowałem aby dać piwo... takie dziadostwo powinno się tępić... to jest nawet lepsze od mandatów.
Pener666 napisał/a:
ale to sprzeczne z regulaminem
Wali mnie to, jak znajdzie się koleś który wetrze właścicielowi psa kupę jego pieska w buzię to zaryzykuję stratę konta i założe sobie multi żeby postawić mu dwa piwa żeby czuł się doceniony za swój wkład w rozwój społeczności lokalnej!
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów