Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
A ja to pierdolę i nie będę sprzątał, i tak nikt się do mnie nie przyjebie
kto to widział żeby pies po psie sprzątał?
Nie dość że ładna to jeszcze ma zajebiście sadystyczne poczucie humoru
nie będziesz się tak z tego cieszył jak w nocy cię zwiąże do łóżka i wybiczuje k*tasa
Zresztą co to kurwa za głupia moda na zjebaną czystość chuj wie czego.
Psy srały zawsze, nie raz się za gówniarza gównem psim na patyku obrzucał z kolegami i nigdy na nic nie zachorowałem a teraz ? Co 2 dzieciak sra astmą, ledwo żyje. A wszystko przez tą jebaną UizraelE.
Weźcie mnie nie wkurwiajcie 13 lat sram psem na 100 metrowym pasie trawy koło mojego bloku, wali bobki jak chomik 5 kilowy kundel rano kurwa już nic nie ma. To mi wczoraj kurwy jedne znak zajebali "ZAKAZ !! Wyprowadzania psów" A wszystko to bo mój sąsiad kupił sobie trochę większego psa rasowego a jego jebnięta siostra nie wyruchana łazi z nim co 2 h na sranie i tak sra kurwa i sra i sra tym psem jakby miał się znaleźć amant co ją wyrucha bo ma srającego rasowego psa, kurwa wiadomo że jakaś oknem żyjąca kurwa zadzwoniła do spółdzielni bo obliczyła ilość nasranych gówien przez 4 miesiące.
Zresztą co to kurwa za głupia moda na zjebaną czystość chuj wie czego.
Psy srały zawsze, nie raz się za gówniarza gównem psim na patyku obrzucał z kolegami i nigdy na nic nie zachorowałem a teraz ? Co 2 dzieciak sra astmą, ledwo żyje. A wszystko przez tą jebaną UizraelE.
Wiesz co, ostatnio w aptece PERSEN w przecenie widziałem. Idź sobie kup i pierdolnij całe opakowanie, co?
nie będziesz się tak z tego cieszył jak w nocy cię zwiąże do łóżka i wybiczuje k*tasa
co ty kurwa gej jestes ? mnie osobiscie mogłaby wiązac 24 h/dobe a o kutasie to juz nie wspomne zacna pani mogłaby zostac moją żoną
Więc jak mi jakiś pseudo eko-chujek przyjdzie z klockiem w ręce to go kurwa psem poszczuje... Gówno w trawie widzą a własnej głupoty nie zauważają.
A co do laski to very ruchable.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów