18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
k................s 2016-12-07, 11:04 21
Ich to wali, czy kierowca nie żyje, śpi, czy też wyszedłby z kabiny. Właśnie dlatego, że to Brazylia
Zgłoś
nowynick 2016-12-07, 11:39 3
Kierowca nie żyje, jak przyjedzie policja to sama przejmie to co zostało (i odpowiednio "posortuje" zanim odda właścicielowi).

Może i trochę znieczulica, ale pragmatyczne podejście pozwoliło nam, homo sapiens przetrwać niejedno...
Zgłoś
fantastico 2016-12-07, 16:55 1
Co za znieczulica...rozsypują dookoła i robią syf zamiast kulturalnie wynosić precjoza.
Zgłoś
tarcer123 2016-12-07, 17:10
Najgorsze jest to że równie dobrze u nas coś takiego mogłoby mieć miejsce. A mało to było afer z pavulonem? Ludzi uśmiercano dla forsy. To czasami aż przykre. Podobnie jak to, że na ulicy w centrum miasta mogą Cię zabić dla 10zł.
Zgłoś
Bagman 2016-12-07, 19:20 2
kurwa, przez tego zgrywusa fantastico nie czytam juz opisow i potem jak pojeb ogladam poltorej minuty normalnej akcji wkrecajac sie ze juz cos sie zaczyna dziac co chwila. ehh
Zgłoś
Lysack 2016-12-07, 19:30 3
Pamiętam jak miałem jakieś 7-8 lat. Rozwalił się na ogrodzeniu sąsiada dostawczak - lublin wiozący dostawę do jakiegoś sklepu. Zahaczył o drzewo, spadła cała buda i wszystko się rozsypało.

Kierowca zadzwonił domofonem o 3 nad ranem, obudził rodziców (i mnie przy okazji) i powiedział, żebyśmy przyszli "pomóc" zebrać zawartość. Dlaczego? Bo towar ubezpieczony, zabrudzony, więc i tak trafi na przemiał, a w rezultacie i tak kierowca będzie musiał to wszystko zebrać, żeby wywieźć na śmieci.

Zanim przyjechała policja połowy już nie było, przy drugiej połowie sami "pomagali", twierdząc, że i tak będą musieli wpisać w raport, że towar do utylizacji.

W życiu się tyle słodyczy nie nażarłem

A że znieczulica na filmiku? Co mieli zrobić? Przecież i tak typa z wraku nie wyciągną - a nawet powiedziałbym, że zachowali się znacznie lepiej niż Rosjanie, którzy zapewne próbowaliby gościa wyciągnąć za głowę z tego wraku.
Zgłoś
Kosmodysk 2016-12-07, 21:15 1
Chociaż mogli by mu pusty karton na łeb założyć, by nie widział co się dzieje.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów