📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ich to wali, czy kierowca nie żyje, śpi, czy też wyszedłby z kabiny. Właśnie dlatego, że to Brazylia
Kierowca nie żyje, jak przyjedzie policja to sama przejmie to co zostało (i odpowiednio "posortuje" zanim odda właścicielowi).
Może i trochę znieczulica, ale pragmatyczne podejście pozwoliło nam, homo sapiens przetrwać niejedno...
Może i trochę znieczulica, ale pragmatyczne podejście pozwoliło nam, homo sapiens przetrwać niejedno...
Co za znieczulica...rozsypują dookoła i robią syf zamiast kulturalnie wynosić precjoza.
Najgorsze jest to że równie dobrze u nas coś takiego mogłoby mieć miejsce. A mało to było afer z pavulonem? Ludzi uśmiercano dla forsy. To czasami aż przykre. Podobnie jak to, że na ulicy w centrum miasta mogą Cię zabić dla 10zł.
kurwa, przez tego zgrywusa fantastico nie czytam juz opisow i potem jak pojeb ogladam poltorej minuty normalnej akcji wkrecajac sie ze juz cos sie zaczyna dziac co chwila. ehh
Pamiętam jak miałem jakieś 7-8 lat. Rozwalił się na ogrodzeniu sąsiada dostawczak - lublin wiozący dostawę do jakiegoś sklepu. Zahaczył o drzewo, spadła cała buda i wszystko się rozsypało.
Kierowca zadzwonił domofonem o 3 nad ranem, obudził rodziców (i mnie przy okazji) i powiedział, żebyśmy przyszli "pomóc" zebrać zawartość. Dlaczego? Bo towar ubezpieczony, zabrudzony, więc i tak trafi na przemiał, a w rezultacie i tak kierowca będzie musiał to wszystko zebrać, żeby wywieźć na śmieci.
Zanim przyjechała policja połowy już nie było, przy drugiej połowie sami "pomagali", twierdząc, że i tak będą musieli wpisać w raport, że towar do utylizacji.
W życiu się tyle słodyczy nie nażarłem
A że znieczulica na filmiku? Co mieli zrobić? Przecież i tak typa z wraku nie wyciągną - a nawet powiedziałbym, że zachowali się znacznie lepiej niż Rosjanie, którzy zapewne próbowaliby gościa wyciągnąć za głowę z tego wraku.
Kierowca zadzwonił domofonem o 3 nad ranem, obudził rodziców (i mnie przy okazji) i powiedział, żebyśmy przyszli "pomóc" zebrać zawartość. Dlaczego? Bo towar ubezpieczony, zabrudzony, więc i tak trafi na przemiał, a w rezultacie i tak kierowca będzie musiał to wszystko zebrać, żeby wywieźć na śmieci.
Zanim przyjechała policja połowy już nie było, przy drugiej połowie sami "pomagali", twierdząc, że i tak będą musieli wpisać w raport, że towar do utylizacji.
W życiu się tyle słodyczy nie nażarłem
A że znieczulica na filmiku? Co mieli zrobić? Przecież i tak typa z wraku nie wyciągną - a nawet powiedziałbym, że zachowali się znacznie lepiej niż Rosjanie, którzy zapewne próbowaliby gościa wyciągnąć za głowę z tego wraku.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów