Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
przypomniał mi się pewien filmik, którego akcja rozgrywa się w azjatyckim domu, kadr przypomina ten powyższy (obejmuje drzwi balkonowe), na nagraniu widać ojca i nastolatka (albo nastolatkę), który po paru chwilach postanawia wyskoczyć przez balkon, pozostali członkowie rodziny popadają w histerię, matka wrzeszczy i biega po pokoju, a młodsze rodzeństwo płacze(?); czy ktoś może kojarzy, o czym piszę i ma dostęp do tego filmu?
sadistic.pl/skonczyles-stary-juz-marudzic-vt557154.htm
Bez kitu, mam nadzieję, że to nagranie trafi w jakiś sposób do kolegów spod celi i go wyleczą z tej patologii.
Pierdolisz może zasłużyła skup się i na pewno wyobrazisz sobie za co też byś tak wjebal jej
Bez kitu, mam nadzieję, że to nagranie trafi w jakiś sposób do kolegów spod celi i go wyleczą z tej patologii.
Uważaj bo ktoś pociągnie go do odpowiedzialności w Mongolii czy innym gównie
Ciekawe co byś miał gdyby tych krain, narodowosci nigdy nie było.
po rosyjskim gównie bym nie płakał ! Jebać ten ruski kołchozzzzzzzz dawno powinni ich wyjebać na orbitę !
Panie, pod celą to siedzą takie same patologiczne typy jak i ten, najwyżej wite mu zbiją bo jak wiadomo swój swojemu nic złego nie zrobi.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów