📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
40 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
najlepsza solówka XXIw to trzech na jednego
Czyżby Poznań?
Tak w tagach jest napisane "poznań" ojj z małej napisałem xD
3 v 1 standardowo ciotnie; jak gość nie jest pizdą to ich pojedyńczo może wyłapie
CrazyChocolate napisał/a:
Tak w tagach jest napisane "poznań" ojj z małej napisałem xD
w tagach nie ma wielkich liter
Nie wiem jak jest u was.Ale jak bym stał z kolegami i któryś by dostał po mordzie od jakiegoś najebanego "pseudo kozaczka: to też nie zastanawiając się chwile bym mu wyjebał
@up
Jak bym stał z kolegami i jeden by dostał po mordzie tak jak powiedziałeś od jakiegoś "najebanego pseudo kozaczka" to na pewno bym wkroczył, ale dopiero jak by mój ziomek sobie nie poradził. To co oni zrobili jest dość chujowe. A zacząć trzeba od tego, że nie wiemy kto był tutaj cwaniaczkiem.
Jak bym stał z kolegami i jeden by dostał po mordzie tak jak powiedziałeś od jakiegoś "najebanego pseudo kozaczka" to na pewno bym wkroczył, ale dopiero jak by mój ziomek sobie nie poradził. To co oni zrobili jest dość chujowe. A zacząć trzeba od tego, że nie wiemy kto był tutaj cwaniaczkiem.
Po pierwsze, to nie doprowadza się do sytuacji, w której ktoś kogoś uderza - "idziesz w swoją stronę, my w swoją, dobranoc". Jak nie daje rady, a ktoś bije naszego ziomka - robi się to, co ci panowie tutaj, nie ma filozofii.
już nie pierdolcie, że byście się jak pizdy gapili jak wam ziomka napierdalają ? -_-
Wyjebał pierwszy, dostał z niemca, należało mu się. Świat taki jest i nic z tym nie zrobicie, a swoje szlacheckie zwyczaje zostawcie dla dziewczyny.
Wyjebał pierwszy, dostał z niemca, należało mu się. Świat taki jest i nic z tym nie zrobicie, a swoje szlacheckie zwyczaje zostawcie dla dziewczyny.
Tak, tak, wszyscy byście ich połamali, szkoda tylko, że wasza kariera ulicznego boksera kończy się na potyczce z mamą o krzywo rozwieszone pranie.
A na chuj się rzucał? Rzucił się to dostał wpierdol i tyle.... Mógł się sam nie sapać
Czy tylko ja mam takie wrażenie, ale widzę, że ten 'kolega' sponiewieranego złapał go za rękę, pociągnął do siebie, zniweczył cios i przez to pomógł przeciwnikom ?
Dla mniej spostrzegawczych: tu jest 3 na 2.
Dla mniej spostrzegawczych: tu jest 3 na 2.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów