📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:40
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
I bardzo dobrze frajerowi. Będzie lusterka urywał szeryf drogowy.
Wiedzialem ze tak sie skonczy jak tylko zobaczylem tytul- manaus i wszystko jasne...
na jutubik jest gosciu co opisywal swe podruze po ahmeryce polódnia, i tam nawet policjot moze cie zatrzymac i zadac "oplaty drogowej" ale bez pokwitowania.
Kurwa i to jest piękne. Po co z jakimś chujem się szarpać jak można go odstrzelić.
parapsychol napisał/a:
na jutubik jest gosciu co opisywal swe podruze po ahmeryce polódnia, i tam nawet policjot moze cie zatrzymac i zadac "oplaty drogowej" ale bez pokwitowania.
Ja słyszałem, ze w Kanadzie policja może cie zatrzymać i sprawdzić wiedzę z gramatyki i ortografii. Jak jesteś głąbem, to dostajesz ołów w czoło. Także nie polecam tam jechać, zwłaszcza tobie.
Batman_ napisał/a:
Także nie polecam tam jechać, zwłaszcza tobie.
Nie polecam także Tobie, tak że tego...
Przecież tam lusterko jest warte więcej jak ludzkie życie, więc nie widzę w tym nic dziwnego.
parapsychol napisał/a:
Za to nie ma ostrzeżeń, choć rzygać się chce, a wystarczy napisać "wypierdalaj" i niedzielan cię na miesiąc zblokuje. Gdzie tu logika?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów