Długo wytrzymał
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
55 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
szczerze mowiac nie lubie takich akcji ale niestety jak tepa pizda rosnie do rangi faceta to trzeba zareagować i nei powiem bo zdarzylo mi sie jebnac w pusty leb wlasnie po podobnej sytuacji :/
No i prosze, taki dobry filmik tak nisko, a na pierwszym miejscu otwieranie jajka, a potem inne śmieci. Sadol schodzi na psy ale jak, ktoś napisze że szkoda typa czy coś podobnego to jest obrzucany gównem. Hipokryci z sadola jebcie sie
Kurwa, zawsze komentarze tutaj mnie rozpierdalają zwłaszcza tych życiowych, prawdziwych mężczyzn, z radą na wszystko a i doświadczenie we wszystkim posiadają xD a kobiety potrafią wami manipulować jak Jarosław Don Kaczyński , ho ho ho
Ten większy to przecież nie laska tylko facet!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów