Długo wytrzymał
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
o_O jeżeli się nie mylę to widziałem coś takiego: ona naierdala jego, potem całuje(?!), on napierdala ją. W międzyczasie oklep zbiera koleżanka. Potem wsiadają w samochód i podążają w kierunku zachodzącego słońca, koleżanka wraca piechotą.
Czy jest jakieś logiczne uzasadnienie do ciągu zdarzeń które właśnie widziałem?
Czy jest jakieś logiczne uzasadnienie do ciągu zdarzeń które właśnie widziałem?
patologia ale jaka meska cipa trzeba byc zeby laske polozyc dopiero za 5tym lujem ogluszaczem
@up Męską cipą to trzeba być żeby w ten sposób bić kobietę. Oczywiście pewnie zaraz polecą argumenty, że przecież jej się należało bo pierwsza uderzyła, albo jeszcze bardziej w stylu "tych prawdziwych sadoli" bo wyszła z kuchni. Równie dobrze mógł się osłonić, a nie dawać po ryju klepać, złapać za ręce odepchnąć itp. Widać że jest co najmniej 3 razy cięższy i silniejszy od niej, ale przecież knockout musi być bo jak to kolega wcześniej napisał to jest tresura....
@up, chuj się znasz ale dużo masz do powiedzenia
jak już zaruchasz to koniecznie się pochwal tu wszystkim.
jak już zaruchasz to koniecznie się pochwal tu wszystkim.
Odpowiedź jak zawsze na poziomie
Rey5225 napisał/a:
Odpowiedź jak zawsze na poziomie
trzymałeś kiedyś żywą kobietę za rękę oprócz swojej matki? wiesz do czego zdolne są niektóre suki ? no to właśnie. nie wypowiadaj się kto tu jest pizdą a kto nie.
Bo łobuz kocha najbardziej
Czyli facet z filmiku po prostu ratował własne życie i zdrowie? Ufff całe szczęście, że wytrzymał tą nawałnice potężnych ciosów, z których każdy mógł zabić...
Rey5225 napisał/a:
Czyli facet z filmiku po prostu ratował własne życie i zdrowie? Ufff całe szczęście, że wytrzymał tą nawałnice potężnych ciosów, z których każdy mógł zabić...
popierdoliłeś sadistic z samosią, tego się nie wybacza. wyjdź zanim będzie za późno.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów