Długo wytrzymał
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
15 komentarzy i nikt się nie przyjebał do nagrywania w pionie ?!
Wydaje mi się, że ten pierwszy cios był decydujący. Zamroczył ją, nie zdążyła złożyć gardy, no a potem już poleciał grad ciosów, dokańczając dzieła.
a mógł zabić,ale ustawił sukę i będzie dobrze,niekiedy parę liści jest lepsze od aspiryny
Naprawde was smieszy, jak jakas najebana ruda pizda oklada laske piesciami?
Nie. Śmieszy to że kobieta rzuca się na większego a później kończy się logicznie.
Drogie Panie, nie wolno bić mężczyzn tak samo jak my nie możemy bić was. Równouprawnienie.
Drogie Panie, nie wolno bić mężczyzn tak samo jak my nie możemy bić was. Równouprawnienie.
Kobitka otarła się o śmierć, jeden kapeć spadł!
A tak poza tym to równouprawnienie itp, popieram... Kobiety nie są bezkarne, no ale kurwa... gość ewidentnie przesadził, stracił panowanie nad sobą (czyt. zachował się jak baba) i zaczął napierdalać ją cepami jak idiota. Z liścia raz a porządnie żeby wiedziała że nie zrobiła dobrze, ale nie robić z 3 razy mniejszej dziewczyny worek treningowy...
Choć w sumie metody wychowawcze zadziałały, wsiadła grzecznie i odjechała ze swoim misiem. Na bank po tym nokaucie miłość między nimi rozkwitła na nowo!
A tak poza tym to równouprawnienie itp, popieram... Kobiety nie są bezkarne, no ale kurwa... gość ewidentnie przesadził, stracił panowanie nad sobą (czyt. zachował się jak baba) i zaczął napierdalać ją cepami jak idiota. Z liścia raz a porządnie żeby wiedziała że nie zrobiła dobrze, ale nie robić z 3 razy mniejszej dziewczyny worek treningowy...
Choć w sumie metody wychowawcze zadziałały, wsiadła grzecznie i odjechała ze swoim misiem. Na bank po tym nokaucie miłość między nimi rozkwitła na nowo!
Jak dla mnie ok. Swoje racje przedstawiła. Potem on swoje argumenty dołożył i widać doszli do consensusu.
Bitwa na argumenty, jej argumenty były gładkie i delikatne, jego zaś były szorstkie i silne. Dlatego wygrał i pojechali do Biedronki a nie Lidla
gostek z klasą pantofelek jej podał jak kopciuszkowi
Zadała tyle uderzeń, że ewidentnie chciała go sprowokować. Miło, że jej zajebał, ale jeszcze lepiej by było gdyby odwrócił się na pięcie i zwyczajnie odszedł... Kobiety i szmaty jakoś szczególnie nie lubią być lekceważone..
Nikt nie zauważył, że spadł jej but?
Rey5225 napisał/a:
@up Męską cipą to trzeba być żeby w ten sposób bić kobietę. Oczywiście pewnie zaraz polecą argumenty, że przecież jej się należało bo pierwsza uderzyła, albo jeszcze bardziej w stylu "tych prawdziwych sadoli" bo wyszła z kuchni. Równie dobrze mógł się osłonić, a nie dawać po ryju klepać, złapać za ręce odepchnąć itp. Widać że jest co najmniej 3 razy cięższy i silniejszy od niej, ale przecież knockout musi być bo jak to kolega wcześniej napisał to jest tresura....
dżentelmenem i facetem jest się w stosunku do damy i kobiety - baba napierdalające i kopiąca faceta w ten sposób taki status automatycznie traci. Rozumiem, gdyby dała mu z liścia - OK, ale zachowywać się jak podrzędna patolska kurew?
Siberian_Meat_Grinder, Dlaczego wy nie czytacie ze zrozumieniem tego co się pisze? Nigdzie nie napisałem, że powinien dać się jej oklepywać, ani że ona jest niczemu nie winna. Od początku pisałem o tym, że te "luje ogłuszacze" to gruba przesada. Jeszcze raz powtórzę, spójrz na różnice masy, postury. To tak jakbyś zaczął napierdalać sztachetą szczuro-yorka w obawie że Cię zagryzie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów