Ogrodzony linkami, chciales powiedziec?
Częstokołem z zaostrzonych zbrojeniówek.
Sam jestem motocyklistą, choć preferuję cruisery. Wkurwiają mnie motopizdy.. .
Nie oglądam TV od lat. Jedną z przyczyn była moja bezsilność i wkurzenie po akcji "motocykle są wszędzie".
Jakiś szef klubu moto czy coś w tym rodzaju do kamery w głównym wydaniu wiadomości TVP powiedział coś co nie spotkało się z żadną krytyką redaktora, ale z potakiwaniem i zrozumieniem.
A ten tępy ciul powiedział coś takiego:
"Kierowcy powinni bardziej uważać i częściej patrzeć w lusterka. Bo jak jedziemy po ulicy ponad 200 na godzinę to na prawdę nas słabo widać i mogą nam krzywdę zrobić".
Linka w lesie, ale taka pordzewiała, żeby nie błyszczała się w słońcu. No i nie prostopadle do drogi tylko pod kątem. Większy efekt. Ja nie wieszam linek w lasach, bo mój las jest ogrodzony i żaden piździec na motorku nie wjedzie.
No i prawidłowo.
Do gazu motoc**y co hałasują i śmierdzą w lesie.
A tu jeszcze pobił kolesia za zwrócenie uwagi i się tym chwali menda.
Ty debilu, co Ci taki motorek złego robi? wycinają lasy hektarami, jeżdżą ciężkimi sprzętami, a Ty beczysz o crossa.
Ty debilu, co Ci taki motorek złego robi? wycinają lasy hektarami, jeżdżą ciężkimi sprzętami, a Ty beczysz o crossa.
toć on pewnie nie umie nawet biegu w crossie wrzucić , wyjebał by w ściane jak taka motopizdeczka hyhy
Ten na motocyklu zamiast zlekceważyć pieniacza postanowił zakozaczyć i bez powodu mu zajebać rękawicą z ochraniaczami będąc w kasku. Bohater. Nie dziwię się, że motocyklistów tak tępią po takich akcjach.
Rekawiczki nie mają ochraniaczy. Ewentualnie naszyty dodatkowy materiał ale to i tak jest miekkie. Chroni jedynie przed przecięciem. Uderzenie jak z gołej ręki
Rekawiczki nie mają ochraniaczy.
Wydaje ci się, że się znasz. Dwa pierwsze z brzegu przykłady rękwic Foxa na crossa/enduro
O szosowych nawet nie wspominam
Wiadomo takie crosy to niszczą cały ekosystem i przez nie jest całe zło na świecie...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów