Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ruSSek to zło tego świata, za nim co najmniej pożoga, gwałt, zniszczenia i rabunek. Nie mam wątpliwości, że ruSSkie psy zrobią dywersję w zaporoskiej elektrowni atomowej, bo to właśnie jest taka banda, co dobrze odzwierciedla powyższy film
Dla mojej przyjemności to kacapy się mogą mordować między sobą czym mniej ich tym lepiej
ruSSek to zło tego świata, za nim co najmniej pożoga, gwałt, zniszczenia i rabunek. Nie mam wątpliwości, że ruSSkie psy zrobią dywersję w zaporoskiej elektrowni atomowej, bo to właśnie jest taka banda, co dobrze odzwierciedla powyższy film
Patrzcie no jak Dareczek broni tych zbrodniarzy Zelenskiego. Chuj, ze wymordowali ludzi, ze handlują dziećmi, odpierdalają wszystko co się da aby wpędzić resztę świata w tę wojnę... on niezłomny na posterunku.
Patrzcie no jak Dareczek broni tych zbrodniarzy Zelenskiego. Chuj, ze wymordowali ludzi, ze handlują dziećmi, odpierdalają wszystko co się da aby wpędzić resztę świata w tę wojnę... on niezłomny na posterunku.
Nie pij tyle tego Mister Cydra Wania bo znowu pomyliłeś tego małego chujka putina z Panem Prezydentem Ukrainy Zelenskim.
Nie pij tyle tego Mister Cydra Wania bo znowu pomyliłeś tego małego chujka putina z Panem Prezydentem Ukrainy Zelenskim.
Nie wiem czy ty jesteś bot czy zwykły zjeb, sam te bzdury wymyślasz? Nie możesz być Polakiem, bo każdy Polak wie z historii do czego zdolne jest kacapSSkie bydło. Zresztą, szkoda dyskutować
Nie wiem czy ty jesteś bot czy zwykły zjeb, sam te bzdury wymyślasz? Nie możesz być Polakiem, bo każdy Polak wie z historii do czego zdolne jest kacapSSkie bydło. Zresztą, szkoda dyskutować
Po pierwsze jestem osobą krytyczną i nie łykam wszystkiego co mi podsuwają pod mordę, zwłaszcza propagandyści.
Po drugie ZAWSZE wysłuchuje racji każdej strony, i chuj, przy wszystkim co pierdolą w naszej telewizji to co pierdolą na wschodzie albo zwyczajnie w mniejszych krytycznych mediach - trzyma się zdecydowanie lepiej kupy.
Poza tym mam na tyle przyzwoitości i uczciwości w sobie, że ostatnie czego bym chciał w tej sytuacji to pomylenia kata z ofiarą.
A z tą znajomością historii, to też chyba mylisz historię z pokoleniową nienawiścią. Prześledzenie historii NATO, w szczególności w relacji z Rosją uwidacznia jednak trochę inne motywy.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów