📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ja tam słysze "w chuja mnie zrób,w chuja mnie zrób"no to zrobił je obie w chuja
no to się laski doprosiły o porządny wpierdol, szkoda ze filmik się tak szybko skończył bo ten złotowa się powoli rozkręcał z ta torebką
później do bagażnika i do piwnicy
Z jednej strony uważam, że kobiety absolutnie nie można uderzyć, ale z drugiej strony to nie jest kurwa żubr żeby ją trzymać pod ochroną. Jak się zachowuje jak tępa pizda to trudno... Oczywiście w granicach zdrowego rozsądku i w ramach obrony koniecznej (w sensie, że nie trzeba stać i dawać się tłuc tylko dlatego, że to kobieta).
@hubert0501 dokładnie, jest różnica między żartami, a powagą.
Chociaż ja bym je jeszcze okopał ;p
Chociaż ja bym je jeszcze okopał ;p
Gościu to pierdolony arab... Teraz widzicie kurwa durne baby co was czeka jak wam się spodobają piękni ciemnej karnacji, z powalającym uśmiechem i zmysłowym spojrzeniem muzułmanie...
Dobrze kurwa ! Do garów wypierdalać. Łapki przy naczyniach.
Kobiet się nie bije, bo są słabsze i kobietami należy się opiekować, szanować je. Ale kobieta trzyma pewien poziom, klasę. Te baby z filmiku to nie kobiety, tylko dwie napierdolone, pyskate kurewki proszące się o doprowadzenie do pionu. Widać, że w porządku gość, spokojny był, mimo że mógł wybuchnąć od razu, wkurwił się tylko jak jedna z tych "królewien" chciała go uderzyć.
jebła go w nos a on nawet nie drgnął.. poza tym panowie powiedzcie szczerze.. jakie kurwa kobiety? to są kobiety? MY FACECI mamy prawo się napierdolić a kobiety mają prawo nas do domu odprowadzić
Pierdolenie, babie czasami też w mordę trzeba dać, bo czują się bezkarnie i później z łapami startują, bo czują się chronione przez swoją aurę zajebistości.
Dzięki takiemu taksówkarzowi nabiorą trochę pokory i szacunku do mężczyzn. Facet ciężko po nocy zapierdala by wozić pijane kurwy, a one coś się jeszcze kłócą.
Dzięki takiemu taksówkarzowi nabiorą trochę pokory i szacunku do mężczyzn. Facet ciężko po nocy zapierdala by wozić pijane kurwy, a one coś się jeszcze kłócą.
w tym przypadku jak najbardziej powinno się przyjebać
W sumie to na tym filmie to.. chuja widać :/
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów