Turecki awanturnik.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Turecki awanturnik.
Dzięki temu filmikowi przyjemniej spędze dzień. Dzięki Sunday. Oby twoje jaja nigdy nie były zbyt długo pełne.
Taką karę powinien zaliczać każdy pieniać, czyli bolesną i z własnej głupoty.
Wyzimlak napisał/a:
Dzięki temu filmikowi przyjemniej spędze dzień. Dzięki Sunday. Oby twoje jaja nigdy nie były zbyt długo pełne.
Nie wiem dokładnie co was łączy, ale jest to urocze.
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Od tego braku napleta to im się coraz bardziej we łbach pierdoli.
W Polsce - katolicyzm. W Turcji - Islam
tvn24.pl/tvnwarszawa/najnowsze/sedzia-uczy-oskarzonego-czym-jest-patri...
W Polsce - katolicyzm. W Turcji - Islam
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów