Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ciekawe czy ojcu odpali działkę ze sprzedaży, myślę że sie należy.
Swoją drogą można by tak zarabiać, założyć sobie harem-hodowle i przedawać po 20k bachorka.
Ile by to dało, hmmm, przyjmijmy na oko 5 lasek do produkcji. To by dało rocznie 100k, prawie 10k na miesiąc, złoty biznes.
(post proszę traktować jako żart)
Chyba se jaja robisz ! Człowieku własnie Mnie zainspirowałeś. Jutro neidziela ale nic. W poniedziałek zakładam firmę SayToSellBejbi.
Złoty interes. Jak chcesz sie dołaczyć to robimy podział ja 75% ty 25%
A tutaj jeśli któraś dziewczyna szuka zapładniacza, jedyne 500zł od szt.
I co w związku z tym ?? Lepiej żeby oddała do adopcji za kasę aniżeli dziecko wylądowało w domu dziecka. Wiecie jak bardzo pojebane są procedury adopcyjne w tym kraju?? Gdzie za granicą takie coś to norma. Kobieta w ciąży decyduje się na oddanie dziecka a para która chce adoptować opłaca szpital, wspomaga finansowo. Tylko nie kurwa w Polsce tym szambie.
w dupie żeś był i gówno żeś widział, w którym cywilizowanym kraju jest dozwolone sprzedawanie dzieci? co innego sprzedać dziecko, a co innego gdy jakaś dupa godzi się być osobą która urodzi komuś dziecko
W przypadku tego postu o sprzedanie dziecka, no niestety, u nas w Polsce nie ma możliwości szukania rodziny dla dziecka nienarodzonego.
I co w związku z tym ?? Lepiej żeby oddała do adopcji za kasę aniżeli dziecko wylądowało w domu dziecka. Wiecie jak bardzo pojebane są procedury adopcyjne w tym kraju?? Gdzie za granicą takie coś to norma. Kobieta w ciąży decyduje się na oddanie dziecka a para która chce adoptować opłaca szpital, wspomaga finansowo. Tylko nie kurwa w Polsce tym szambie.
A może Polska jest takim szambem przez takich tolerancyjnych, wszystkowiedzących, kochających "za granicę" sprzedawczyków jak ty?!
Jak już po kimś ciśniesz to chociaż poprawnie, bo w tym kontekście to: kochających "zaganicę" a nie "za granicę".
"Tylko nie kurwa w Polsce tym szambie" jak ci się nie podoba to wypierdalaj, nikt cię nie zatrzyma zapewniam cię!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów