Na końcu wypłata.
Na końcu wypłata.
"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantzw Polsce u cyganów łatwo coś takiego złapać choć te ichne rysy i zachowania dopiero po jakimś czasie są zauważalne... odruchowo jednak nawet tematu nie podejmuję
Niedawno jak szedłem z dziewczyną to taki jeden niby zupełnie przypadkiem znalazł pierścień "złoty" i że niby chętnie go odstąpi bo na niego nie pasuje- a na mnie ma niby cygański pierścień pasować? Zresztą damski z pewnością nie był a ja tam ciągot do strojenia się w świecidełka nigdy nie miałem
nazwałbym to naiwnością gdyby ktoś to wciągnął o ile nie jest jakimś obeznanym z takimi bajerami numizmatykiem a i taki przypuszczam miałby opory
Chuj z tym. U mnie na rynku grasuje banda cyganów sprzedających piły "Stilla"
Dodam jeszcze poradnik, jak zrobić film za 30$:
Kupujesz złotą monetę za 1660$, chodzisz z nią i pytasz się, czy ktoś chce kupić. Jak ktoś się zgodzi to go wycinasz i olewasz, a jak nie, to wstawiasz do filmiku.
Po paru spotkanych osobach sprzedajesz monetę za 1630$.
Dziewczynki zapraszam na pwhamerykanów bronił nie będę ale u nas nie trudno o super "promocje" a co dopiero w takich stanach... tam to właściwie dziedzina nauki wciskanie gówna jako czegoś wartościowego (nie tylko o mc donalda chodzi;) )
w Polsce u cyganów łatwo coś takiego złapać choć te ichne rysy i zachowania dopiero po jakimś czasie są zauważalne... odruchowo jednak nawet tematu nie podejmuję
Niedawno jak szedłem z dziewczyną to taki jeden niby zupełnie przypadkiem znalazł pierścień "złoty" i że niby chętnie go odstąpi bo na niego nie pasuje- a na mnie ma niby cygański pierścień pasować? Zresztą damski z pewnością nie był a ja tam ciągot do strojenia się w świecidełka nigdy nie miałem
nazwałbym to naiwnością gdyby ktoś to wciągnął o ile nie jest jakimś obeznanym z takimi bajerami numizmatykiem a i taki przypuszczam miałby opory
Statystycznie wypada jedna śmierć na jednego człowieka.Tak to se możesz pisać w swoim Białystoku, w Polsce piszemy sprzedać przypadkowym
Jakbym miał kupować od ludzi co mi proponują za parę groszy, to miałbym w chuj niepotrzebnych rzeczy w domu
Po za tym pomyśleć, jakby trafił na znawcę i kolekcjonera to byłby w plecy o 1580$ w plecy he he
Cygan by ją od niego kupił za 20$ i tę,tą...... samą ową (chuj wie jak się pisze poprawnie nie chce mi się w google zaglądać) monetę wcisnąłby mu jeszcze drożej
Jakby kogo nie wychujać "Biednemu zawsze wiatr w oczy wieje"